Дизайн на апартаменти

Повечето хора започват ремонт на апартамент с проект за дизайн. Те търсят дизайнер, който поема задачата и върши работата. Харесва ви всичко, плащате за свършената работа и започнете да търсите строители за поправки и изненади.

Началото на ремонта е проектно проектиране. Това е правилно ли?

Дизайнер с опит може да ви ориентира към разходите за ремонт, а от своя страна дизайнер без опит може да ви изненада. На хартия всичко е хубаво и красиво, парите се изплащат и дизайнът на апартаментния проект се предава на вас. С този красив дизайн отидете на строителите, за да разберете цената на ремонтите. Вие сте шокирани, цената на ремонта е твърде голяма за вас и нямате възможност да го издърпате. Какво да направите после?

Последици от дизайна на проекта.

Не можете да си позволите да ремонтирате апартамент за подобен проект. Вие мислите за спестяване на строителни материали и специалисти. Търсите строители, които извършват работа на сравнително ниска цена, ремонтират "сами", като ви отстъпват различни изненади, които в бъдеще се оказват много тъжни. В крайна сметка в бъдеще ще получите много проблеми, които ще доведат до големи разходи или ще трябва да се примирите с това, което е там.

Как да се действа, когато наистина искате?



В тази ситуация ремонтът е по-добре разделен на два етапа.

Етап 1 -. Базите единични и оказване на комуникациите, както и използването на евтини материали (WC, тапети, ламинат, пластмасови панели и т.н.), това ще намали разходите за ремонт и поддържат вашия бюджет и нерви. С този ремонт можете безопасно да живеете 2-3 години и да продължите към следващия етап от ремонта.

На втория етап имате възможност да реализирате всичките си идеи и фантазии в дизайна, спокойно и без нерви. Изхвърлете евтиния ламинат, премахнете тапета и почиствайте пластмасовите панели и ги заменете с красива плочка. След това, на достойни условия, на етажите, стените и таваните, направени на първия етап, изпълнете вашите идеи.

Преди да изразходвате парите си за проект за проектиране, трябва да се консултирате с опитни строители или с опитен дизайнер за разходите за ремонт.

С цел да се спестят пари и нерви започват да ремонтира апартамента не е с дизайн на проекта, а именно консултации и диалог с хората, които правят това за дълго време, те ще бъдат в състояние да ви обясня какво точно искате.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
Проектиране проект на основата на качествени ремонтиПроектиране проект на основата на качествени ремонти
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Защо трябва да направите проектЗащо трябва да направите проект
Как да започнем ремонта на стаята?Как да започнем ремонта на стаята?
Какво трябва да знаете, когато ремонтирате апартаментКакво трябва да знаете, когато ремонтирате апартамент
Как да започнете ремонтКак да започнете ремонт
Характеристики на дизайна на апартаментХарактеристики на дизайна на апартамент
Как да направите ремонт в апартамента?Как да направите ремонт в апартамента?
» » Дизайн на апартаменти
© 2021 BggeHat.com