Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?

Когато купуваме нов апартамент, започваме да го поправяме - сменяме врати, окабеляване, лепила, инсталираме ВиК и др. Правим ли това правилно?

Експертите казват, че трябва да изберете апартамент, където е удобно да живеете. Най-добрият вариант е, когато имате апартамент в града и селска къща. Но не всеки има такива възможности, затова живеят в града.

Купувайки апартамент без довършителни работи, спестявате около 30 от стойността му, която можете да похарчите за ремонт. В този случай апартаментите "до ключ" се оказват отлично решение. На сайта evroremont-rostov.ru можете да намерите по-подробна информация за услугата - довършителни апартаменти до ключ в Ростов на Дон.

Какво мога да направя, когато апартаментът е преустроен?

На първо място, трябва да проверите помещенията и да поръчате проекта от специалисти. Ако планирате обикновени ремонти, проектът не се изисква.

Забранено е да се променя историческия и архитектурен план на самата сграда и да се променят носещите конструкции. Всичко това се извършва с разрешение на съответните органи. След като имате всички необходими разрешения, отидете в Междуведомствената комисия за окончателна присъда.

Повечето нарушения на ремонтните работи са свързани с водоснабдяване, вентилация и отоплителни системи. Откритите нарушения трябва да бъдат коригирани незабавно. Има моменти, когато натискът на банята пада върху жителите, живеещи на пода. Собственикът на апартамента отговаря за ремонта на апартамента и за преустройството му.



Когато купувате апартамент, трябва да имате прогноза за обновяване на апартамент, споразумение с изпълнител и проект за проектиране. Цената на един обикновен проект е $ 15-35 на кв.м. м. Основното е да разберете какво плащате.

На първо място, електрически кабели са публикувани. Най-добрият вариант би бил да сложите проводниците в електрическа група, състояща се от медна усукана тел. Такъв кабел е по-добър от едножилен алуминий. Помислете за наличието на стендове за стендбай.

Windows играе важна роля за спестяване на топлина в дома. Сега 2 и 3 камерни двойни стъкла са доста популярни. Когато избирате марка, помислете за обмен на въздух в стаята.

Към днешна дата няма недостиг на довършителни материали. Когато купувате подходящия продукт, попитайте за неговия сертификат. От дълго време не е тайна, че много от тях продават стоките си, закупени в чужбина, тъй като не са течни.

Когато купувате плочки, обърнете внимание на различни пукнатини и чипове, както и ъгли и ръбове.
Що се отнася до интериорните врати, те трябва да са сухи. Ако те не са направени в съответствие с технологичните изисквания, то е изпълнено с пукнатини и огъване.

Компонентите от гамата от бои трябва да са съвместими един с друг, след това боите и лаковете са с високо качество.

Заключение. Да правим ремонти на апартамент от нулата, ние не губим и имаме спектър за фантазии, свързани с ремонтите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Как да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешкаКак да изберем апартамент, съвети, които няма да ви позволят да направите грешка
Как да започнем ремонт в нова сградаКак да започнем ремонт в нова сграда
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Полезни съвети за ремонт на апартаментиПолезни съвети за ремонт на апартаменти
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Как да направите ремонт в апартамента?Как да направите ремонт в апартамента?
» » Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
© 2021 BggeHat.com