Пазарът на недвижими имоти на голям град

1

В информационно-аналитичен Фирма MGestate, провеждане на научни изследвания на търсенето на купувачите в пазара на недвижими имоти на Санкт Петербург по отношение на нарастване на търсенето за закупуване на "апартаменти евтини в нови сгради в метрото" експерти на компанията са се заключи, че бележката, че "сгради в метрото," най-популярните сред купувачите недвижими имоти в Санкт Петербург.

Като част от нашето проучване се установи кои характеристики са най-влиятелни при избора на недвижими имоти. Основните показатели за закупуване на нови апартаменти са предпочитани:

а) цената на нов апартамент,



б) площ на нови сгради.

Снимките в новите сгради на града са най-популярните недвижими имоти в Санкт Петербург.
За жителите на града е дадено, обичайно и добре известно, че повечето петербургьори предпочитат да не се местят в други части на града, а да купуват апартаменти в същата област, където живеят. Ето защо за тях е важно да се доближат до апартамента до метрото и комфортните характеристики на апартамента. Имайте предвид също така, че не само купувачите на евтини, евтин клас апартаменти икономика, но купувачи предпочитат да си купят апартамент луксозни апартаменти "в метрото", като гаранция за развитието на инфраструктурата.

Масата на новите сгради в Санкт Петербург е поразителна. И много нови сгради са разположени в непосредствена близост до метрото. Но може би най-популярният в медиите закупуване на нови апартаменти в нови сгради в града на купувачите на средната класа се считат за евтини апартаменти в близост до метрото в северните части на Санкт Петербург. Този район Калински, кварталите Виборг и Приморски на града. Тези апартаменти са дори по-евтини, ако са закупени по задание. Задаването на апартамент в новопостроена къща е реална възможност да спестите значително. Търсенето на готови апартаменти в новите сгради на кварталите Приморски и Виборгски е стабилно и равномерно. Това търсене не може да се нарече прекалено, както беше през 60-те - 70-те години на миналия век, когато съветския период, разработчиците започнаха да се изгради първата нова сграда на партерен масата на крайградски жилищни комплекси, като например старото село, Черно река, специфични. Сега, повече от 50 години, тези стари населени места са част от града, имат добре развита социална и транспортна инфраструктура, отлично екологично положение. Сега бившето имение на граф Лански включва не само Уделен парк, но и всички нови сгради в метростанция Уделна.

Предлагат се различни евтини апартаменти и в близост до метростанция Старая Деревня. От луксозни реновирани апартаменти в нискоетажни сгради все още времето на Съветския съюз, са по-близо до центъра на града, с евтини малки апартаменти и модерни студио-апартаменти в модерни жилищни квартали, стречинг към курортната зона и се състои от високи жилищни комплекси, оборудван с голям брой социални и търговия обекти. В тези райони на града с изобилие от зеленина не се изграждат само високи нови сгради, но и ниски жилищни комплекси, вили и къщи. Например, Metro Ozerki на мястото на бившите ваканционно селище езера може да бъде евтин, за да си купи готов апартамент в градска къща от строителя, както в нискоетажни жилищен комплекс, както и в високото строителство. Подобно на метрото Komendantsky Prospekt, до което се намира историческият квартал Kolomyagi, изпълнен с нови сгради, редуващи се с парковите пространства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнетеИзграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнете
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Как да изберем мебели за нов апартаментКак да изберем мебели за нов апартамент
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
Имот в нова сградаИмот в нова сграда
Закупуването на апартамент от дружеството Cherry oselya най-добрата инвестиционна опцияЗакупуването на апартамент от дружеството Cherry oselya най-добрата инвестиционна опция
» » Пазарът на недвижими имоти на голям град
© 2021 BggeHat.com