Как да изберем апартамент в нова сграда съвети

апартамент в нова сградаКато цяло новите сгради имат очевидни предимства - повечето от тях са заобиколени от уютни дворове и просторни паркоместа, новите комуникации не се провалят, правната история на недвижимите имоти е чиста. Не всички къщи и апартаменти обаче са еднакво добри.

GorodKvadratov.ru говори за основните точки от избора на нова сграда.

Репутацията на строителя

От една страна, транзакцията "на етапа на основаване" ви позволява да спестите до 30-50 апартамента, а от друга - некомпетентността на измамните съинвеститори се превърна в дългосрочна дума.

Надеждност на разработчика се казва успешно завършени проекти, акредитация на големи банки. Заслужава си да се запознаете с разрешителните за строеж и спецификацията за свързване на къщата с комуникациите.

Ако има няколко имота на сайта, които продават недвижими имоти от фирми с достойна репутация, можете да изберете фирма с благоприятни условия на сътрудничество. Някои от тях предлагат значителни отстъпки за еднократно плащане в пълен размер. Други осигуряват особено благоприятни условия за вноски с 30-точково авансово плащане.

Къща характеристики



Сред най-често срещаните решения - монолитна рамка, тухлени, панелни къщи. Последните привличат купувачи с ниски цени. Монолитните рамкови и тухлени сгради се оценяват за издръжливост и добра топлоизолация.

Оценявате спокойствието и тишината? Обърнете внимание на дебелината на стените. Достатъчна изолация се осигурява от 30-сантиметрови стени и тавани.

Също така си струва да разберете дали в апартаментите ще има индивидуални отоплителни и вентилационни системи. Оптималните характеристики на тока в много отношения зависят от броя на стаите: за odnushki достатъчно 6 - 7 киловата, за боклук ще отнеме 14-15.

украса

Разработчиците предлагат различни опции - от "кутията", която дори не разполага с вътрешни помещения, до напълно готови за преместване апартаменти "до ключ". В последния случай собствениците получават всичко, от което се нуждаят, до мебелите. Междинни етапи - довършителни работи (има стени и подови настилки), предварително почистване (всичко е готово за козметичен ремонт), грубо (има вътрешни прегради и комуникации).

Разликата в цените е 10 или повече, като в същото време обектът с довършително покритие може да бъде по-изгоден от саморегулирането. Причината е проста: строителят купува строителни материали в насипно състояние. В същото време, елитните недвижими имоти често се продават без довършителни работи: богатите хора искат да създадат изключителен интериор по свой вкус.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Ремонт на апартамент на кредит?Ремонт на апартамент на кредит?
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Характеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в КипърХарактеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в Кипър
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
» » Как да изберем апартамент в нова сграда съвети
© 2021 BggeHat.com