Купете нова сграда в Одинцово никога не е била толкова печеливша!

1Купете нова сграда в Одинцово предпочита все по-голям брой жители на Москва. Тайната на успеха на този регион е в уникалната комбинация от успешно местоположение, екологична чистота и удобство на живот. Районът е активно изграден и разработчиците предлагат на купувачите голям избор от имоти със средна цена от 4 500 000 рубли на обект!

Защо е толкова добър? Разбира се, за много хора, местоположението на недвижимите имоти е от основно значение, и с това в Odintsovo няма никакви проблеми. Средната отдалеченост на жилищните комплекси от Московския околовръстен път е около 10-40 км, но някои къщи са още по-близо - само на 1,5-2 километра от Московския околовръстен път (например Сколков Панорамен LCD).

Дори закупуването на къща в западната част на квартала, т.е. на достатъчно разстояние от Москва, не можете да се притеснявате за удобството на движението. В района има повече от 10 автобусни линии. Разбира се, отнема време, за да пътувате (поне 30-40 минути ще стигнете до най-близката метростанция), но много хора не я плашат.

Според статистиката, през последните 2 - 3 години цената на недвижими имоти в Москва региона е намалял с 2,5 - 4. Това до голяма степен се дължи на големия брой предложения от разработчиците, както и на голямата конкуренция между тях. Каквото и да е, тази тенденция - друга причина да се даде предимство на Odintsovo недвижими имоти.



Ако сте взели решение: "Купете апартамент в района на Одинцово! " - Обърнете внимание на модерния жилищен комплекс "Панорама Сколково". В момента проектът е в етапа на изпълнение, което означава, че можете да закупите желаните квадратни метра само на 1,5 километра от Москва на намалени цени. Средната цена на квадратен метър в тази къща е 80 000 рубли!

Всъщност, покупката на жилища в Одинцовска област никога не е била толкова печеливша! На достъпна цена можете да получите не само недвижимо имущество, но и удобен и просторен апартамент от бизнес класа със собствено място за кола на двуетажен подземен паркинг. Добавете към всички предимства на живот в LCD "Сколково" възможността да стигнете до центъра на столицата средно за половин час.

На този етап потенциалните жители на къщата вече могат да закупят апартаменти в нова сграда по програми за ипотечно кредитиране (VTB, Sberbank, Bank of Moscow) с намалени лихвени проценти. Предимствата от закупуването на апартамент в Сколково са очевидни!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Пясък в ОдинцовоПясък в Одинцово
Предаването на индикатори на устройствата се отчита за електроенергия по телефонаПредаването на индикатори на устройствата се отчита за електроенергия по телефона
Собствена къща в брезаСобствена къща в бреза
Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Къща в района на Калуга в нов руфан ви очаква!Къща в района на Калуга в нов руфан ви очаква!
6 Най-луксозният недвижим имот на пазара през септември 2013 в София6 Най-луксозният недвижим имот на пазара през септември 2013 в София
» » Купете нова сграда в Одинцово никога не е била толкова печеливша!
© 2021 BggeHat.com