Характеристики на изграждането на елитни жилища

1Търсенето на елитни жилища се увеличава всяка година. Важна роля в това е желанието на предприемача да направи своя комплекс колкото е възможно по-привлекателен за купувача. Ето защо, елитни апартаменти в Москва може да се похвали не само красив дизайн и ергономичност на жилищното пространство, но и оригинални архитектурни решения на самата къща. И това изисква различни подходи за изграждане и търсене на нови решения.

Технологии за изграждане на елитни жилища

В изграждането на модерни жилищни комплекси традиционно се използват няколко основни технологии. Това са:

  • тухлена сграда;
  • панелна сграда;
  • монолитна конструкция на рамката.

Новите разработки включват "KUB" и "ARCOS".

Технология "KUB" използва фабрики и колони със стъпка от 6 метра и ви позволява да построите къщи до 15 етажа. Това значително намалява финансовите и времеви разходи при изграждането на къща.



"ARCOS" използва различни варианти на стъпалото на колоната и поддържащите греди, поради което е възможно да се построят по-високи сгради от "KUB".

Елитните комплекси се различават от икономическата класа по кубатура на жилищното пространство и нестандартната архитектура. В същото време е важно разработчикът не само да създаде оригинална сграда, но и да го пригоди към околния пейзаж. Това е особено вярно за жилищата, разположени в центъра на Москва. Ето защо, разработчиците често не могат да използват най-новите технологии или са принудени да ги комбинират с по-традиционните.

Класическата тухлена конструкция не само отнема много време, но също така изисква големи парични инжекции. Освен това предприемачът често поема отговорност за развитието на инфраструктурата на района. Всичко това се отразява в крайната цена на луксозните жилища.

Въпреки това днес броят на тези апартаменти е много по-малък от този, който желае да ги закупи. Ето защо елитните жилища са добра инвестиция както за предприемача, така и за купувача.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Луксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купитеЛуксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купите
Характеристики на изграждането на жилищни комплексиХарактеристики на изграждането на жилищни комплекси
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Характеристики на строителството на вилиХарактеристики на строителството на вили
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Строителството на вили изпълнява комфорта на къщатаСтроителството на вили изпълнява комфорта на къщата
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
Предимства на апартаменти в жилищен комплексПредимства на апартаменти в жилищен комплекс
» » Характеристики на изграждането на елитни жилища
© 2021 BggeHat.com