Избираме апартамент в нова сграда

Придобиването на жилища в имота винаги е свързано с известен риск, а новите сгради не са изключение. Основното предимство на жилищното настаняване в новите домове е използването в изграждането на съвременни технологии и материали, които отговарят на световните стандарти. Апартаменти в нови сгради са по-добре планирани и площта им обикновено е по-голяма от тази в съветските къщи.

Изграждането на многоетажни сгради чрез съвременни технологии включва използването на нови материали, което води до значителни икономии на вода, електричество и топлина, особено на фона на постоянно нарастващите тарифи.

Също така е гарантирана непрекъсната система от всички инженерни системи - от канализацията до асансьорите. Разбира се, в новите сгради най-напред не става без проблеми, свързани с работата на наскоро доставени комуникации, но те трябва да бъдат решени от предприемача.

Ако искате да купите апартамент и нямате достатъчно средства, можете да разгледате по този начин ситуацията, като ипотечното кредитиране в Zapsib. Днес има много интересни предложения, които ще Ви позволят да изберете най-изгодната опция за заем. Ипотека може да се вземе като готов жилища, както и на под строеж.

В новите домове основното внимание трябва да се обърне на технологията на тяхната ерекция и вида на материала за стени. В жилищни сгради от икономична класа най-често се използват стоманобетонни панели за максимално намаляване на цената на квадратен метър. Голямата панелна конструкция е една от най-евтините технологии, позволява на разработчика да намали разходите си с около 20



При изграждането на сгради от по-висок клас се използва монолитна технология, която позволява проектиране и изпълнение на индивидуално оформление на апартамента дори на етапа на изграждане на къщата.

Най-екологичната строителна технология е зидарията. Тези дни обаче се изграждат малко жилища, тъй като използването на такава технология значително увеличава разходите за строителни и монтажни работи. Също така, тухли не се използват в многоетажна сграда, което е ирационално при условия на високи цени за земя.

Цената на бъдещите ремонти зависи от състоянието на апартамента при пускането му в експлоатация. В нашата страна, повечето от разработчиците са в състояние да се наеме апартамент в най-добрия "обвивка и ядро", не е изненадващо, че в някои случаи разходите за ремонт на тези апартаменти може да бъде до половината от стойността си.

Освен обективни причини, които оказват влияние върху комфорта и жизнения стандарт, има и индивидуални изисквания и предпочитания за избраното жилище, на което трябва да се обърне внимание. Освен това, апартаментът се купува за дълго време, а не за известно време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Какво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сградиКакво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сгради
Как да изберем апартамент в нова сграда?Как да изберем апартамент в нова сграда?
Проектиране на канализацияПроектиране на канализация
Как да направите ремонт в нова сграда без грешкиКак да направите ремонт в нова сграда без грешки
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
» » Избираме апартамент в нова сграда
© 2021 BggeHat.com