6 Най-луксозният недвижим имот на пазара през септември 2013 в София

Ще има лек спад в предлагането на луксозни апартаменти в София, съобщено през септември 2013 г., но всичко се случи обратното. Там можете да намерите дори къщи, в които мебелното обзавеждане е в пълно съответствие с Фън Шуй. С течение на летния сезон някои собственици решиха да продадат домовете си. София предлага голям избор от апартаменти.

Е, можете да научите всичко за дървената къща под ключова цена, като посетите firmaanna.com. Само там е всичко за изграждане на къщи на ключ до ключ в най-кратки срокове.

Тук са 6-те най-интересни оферти за недвижими имоти в София.

1. Център (София) - 939,977 евро

Къщата се намира на бул. "Цар Освободител" и има обща площ от 305 кв.м. Имотът е напълно реставриран. Подовете са паркет, гранитогрес, а отоплението се осигурява от ел. Радиатори. Къщата се състои от хол, четири спални, две кухни, баня и отделна тоалетна.

2. Бояна (София) - 1 700 000 евро

Къщата, разположена в квартал Бояна, е с площ 1157 квадратни метра. Той е проектиран изключително за Фън Шуй под ръководството на австрийски архитект и е построен с помощта на най-добрите европейски материали. Къщата е на три етажа плюс изба, свързана с хидравличен асансьор и просторна мраморна стълба с ковани стоманени парапети.



3. Драгалевци (София) - 696 000 евро

Къщи със интересна архитектура в центъра на Драгавелц. Площта му е 750 кв. М. За четириетажна къща има закрит плувен басейн и четири стаи за спортни цели. Разполага с три паркоместа.

4. Центърът (София) - 690 000 евро

Апартаментът се намира в близост до площад "Александър Невски" и има 150 кв. М. Състои се от просторен хол, отделен хол с камина, кухня, две спални, тоалетна, баня с душ. Имотът разполага с отлично обзавеждане и изглед към паметника на храма на Александър Невски.

5. Манастирски ливади (София) - 790 400 EUR

Четиристаен апартамент се намира в сграда с ниво на 5-звезден хотел на булевард "България" и Околовръстен път. Има красив изглед към планините, в близост до резиденцията на Бояна. Общата застроена площ е 304 кв.м. Състои се от голяма всекидневна с напълно оборудвана кухня, перално помещение и баня, три спални и два големи гардероба.

6. Център (София) - 898 999 евро

Къщата се намира на улица "Чарлз Дарвин" в столицата на Изтока. Площта му е 802 кв.м. Имотът има висококачествени подови и стенни покрития. Подходящ за СПА център.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Две вкусни салати с пушено сиренеДве вкусни салати с пушено сирене
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Характеристики на издигането на едноетажна къща от бара, като се вземат предвид удобството и вкусътХарактеристики на издигането на едноетажна къща от бара, като се вземат предвид удобството и вкусът
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
Имот в нова сградаИмот в нова сграда
Предимства на апартаменти в жилищен комплексПредимства на апартаменти в жилищен комплекс
Закупуването на апартамент от дружеството Cherry oselya най-добрата инвестиционна опцияЗакупуването на апартамент от дружеството Cherry oselya най-добрата инвестиционна опция
» » 6 Най-луксозният недвижим имот на пазара през септември 2013 в София
© 2021 BggeHat.com