Москва плавателни съдове

"Moskovskiye vodniki" е мащабен строителен проект в град Долгопродни, Московска област. "Московски водоник" е комплексен микроград, който се изгражда близо до резервоара Клязма. Според плана новият микродистрикт "Московски водник" включва 28 монолитни тухлени сгради с вградени паркинги. Търговски и обществени помещения с отделни входове ще бъдат разположени на земята и на първите етажи на небостъргачите.

В монолитни сгради от 15 и 25 етажа ще бъдат осигурени апартаменти с една и четири спални. Той трябва да изпълнява апартаменти с стаи от различни посоки: стандартни кухни и кухни с ниши, с комбинирани или отделни бани. Във всички апартаменти са предвидени просторни коридори и лоджии. На горните етажи се предлагат двустайни апартаменти с пет и седем стаи. Регистрацията на апартаменти за продажба ще бъде направена след подготовката на апартаменти за извършване на довършителни работи.



Проектът на план за разполагане на територията разположена около къщата, можете да видите на пътища за туризъм, места за отдих, детски площадки. В квартала ще бъде организиран автономна инфраструктура поликлиника, детски център, 2 училища, 3 детски градини, ще има своето здраве и фитнес и търговски центрове, училище по ветроходство и спортен комплекс вода. Градът има достатъчно гъвкави магазини, училища и детски градини. В централната част на големия парк "Долгопроден". В близост до микрорайон "Moskovsky vodnikov" има три яхти на клуба.

"Москва плавателни съдове" се изгражда на улица Moskovskaya, в непосредствена близост до магистрала Дмитров. В непосредствена близост до микропрограден строеж има железопътна спирка, от която до станцията на Москва Савеловски на електрическия влак се стига за 32 минути. На 7 минути пеша от новата сграда има автобусна спирка "Строителен пазар", от която можете да стигнете до метростанция Алтуфиево за 17-20 минути. Само през лятото можете да стигнете до северната речна гара на речния кораб.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Счупени 20802-89 обществени сгради и съоръженияСчупени 20802-89 обществени сгради и съоръжения
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Кухня без окачен шкаф, интериор, снимкаКухня без окачен шкаф, интериор, снимка
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Характеристики на изграждането на жилищни комплексиХарактеристики на изграждането на жилищни комплекси
Как да си купя апартамент в нова сградаКак да си купя апартамент в нова сграда
Елитно обновяване на апартаменти в МоскваЕлитно обновяване на апартаменти в Москва
» » Москва плавателни съдове
© 2021 BggeHat.com