Ремонт на апартаменти

Много хора, закупуване на къща в нова сграда, веднага приети за ремонт на апартамента и се опитват да реконструкция на някои стаи. Фокусирайки се върху тази тенденция, разработчиците пускат в експлоатация значителна част от жилищата с безплатно разположение на помещенията.

Етапи на обновяване на апартаменти в нови домове

Когато се установявате в нов апартамент, не е нужно да бързате и да инвестирате в подобряването на помещенията. Поради активното свиване на сградата всички мебели могат да се влошат, затова през първата година от експлоатацията на новото жилище е необходимо да се извърши евтин груб ремонт на апартамента и да се подготви проект за реконструкция. Изготвянето и одобряването на проектната документация е дълъг процес, изискващ участието на квалифицирани дизайнери.

На същия етап трябва да обърнете внимание на оформлението на комуникациите. Броят и местоположението на осветителните тела, отоплителните уреди и системите за водоснабдяване трябва да бъдат внимателно обмислени от специалисти, които имат опит в съответните области на строителството.

При осъществяване на реконструкцията се препоръчва да се обърне внимание на следните разпоредби:

  • Забранено е поставянето на санитарни помещения и кухни над хола;
  • Забранява се смяната на местоположението на радиаторите и радиаторите за централно отопление.

Подреждане на вътрешни прегради



Основният материал за издигане на вътрешните преградни стени е гипсокартон. Това е евтин и лесен за инсталиране материал. Само за няколко часа можете да изградите вътрешен дял без да използвате сложни строителни инструменти. Недостатъците на преградите от гипсокартон са лошата термична и шумоизолация, както и ниската якост. За такива конструкции не е възможно да се монтират машини или окачени мебели. По-силни прегради се създават от блокове от пяна и гъсти пасти и хоросан. При ремонт на апартамент е необходимо правилно да се подхожда към избора на материал за вътрешните преградни стени.

Монтаж на входни врати

Надеждната врата, изработена от устойчив материал, е в състояние да предпази наемателите и имуществото им от нарушители. При монтажа на входните врати в нова сграда трябва да се има предвид възможността за уреждане на къщата. През първата година е по-добре да се направи с евтина врата, тъй като дори и най-солидната врата може да се изкриви, когато сградата потъне. Новодошлите първо трябва да се ограничат до инсталирането на системата за врати на предпазни котви. И само след една година можете да завършите окончателното инсталиране на вратата.

Завършване на тавана

За да завърши повърхността на тавана в апартамента на новата сграда се използва опъвам таван. Поради високата еластичност на материала, стречният таван не се страхува от пукнатини, които се появяват, когато сградата се удря, а също така предпазва помещенията от течове отгоре.

При извършване на ремонти в монолитни къщи често се използва гипсокартон, от който се прави таван. Свръзките между стената и плочите са залепени с компенсационна лента, за да се избегнат седиментни деформации.

След приключването на всички седиментни процеси можете да извършите цялостна реконструкция на апартамента.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
Как да започнем ремонт в нова сградаКак да започнем ремонт в нова сграда
Ние създаваме красота у дома дизайн на апартамент, като изкуствоНие създаваме красота у дома дизайн на апартамент, като изкуство
Какво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сградиКакво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сгради
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Как да направите ремонт в нова сграда без грешкиКак да направите ремонт в нова сграда без грешки
Елитно обновяване на апартаменти в МоскваЕлитно обновяване на апартаменти в Москва
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Как да направите ремонт в апартамента?Как да направите ремонт в апартамента?
Започваме ремонт в нова сграда независимоЗапочваме ремонт в нова сграда независимо
» » Ремонт на апартаменти
© 2021 BggeHat.com