Вътрешни прегради

прегради

В зависимост от извършените функции в стаите се инсталират дялове. На преградите се налагат следните изисквания: шумоизолация, огнеустойчивост, ниска маса, без пукнатини и пукнатини, икономичност. Допълнителни изисквания се налагат върху прегради, разположени в санитарни помещения и кухни. В допълнение към горните изисквания, тези прегради трябва да имат гладка повърхност, отблъскваща от влага.

За производството на дялове използват дърво fibrolite плочи, тухла гипс бетон с разширена, глина или друга шлака панел. Когато могат да се използват прегради на устройството в промишлени инсталации ламарина, азбест цимент или стоманени листове.

Дървени преградни стени са облицовани, дърводелски и обшити с каросерии.

За производството на панелни панели се използват дървени щитове, състоящи се от няколко слоя дъски, които са облицовани с херпес зостер. Двуслойните щитове имат дебелина от петдесет до осемдесет милиметра, а трислойните щитове варират от петдесет и седем до осемдесет и седем милиметра. Повърхността на тези прегради трябва да бъде измазана.

Фибролитните прегради се извършват и без одеколиране. Те трябва да бъдат измазани с циментово-пясъчен разтвор.



Тухлите, светлите местни естествени камъни и малките блокове са подредени с каменни прегради. За зидарията използвайте хоросан на базата на стягащи материали. Съединителят се извършва чрез обвиване на вертикални шевове. Тухлени прегради в една четвърта тухла са построени чрез полагане на тухли на ръба с тел армировка или лента стомана. Преградата на пода на тухла не е подсилена. Такива прегради са отнемащи време, изискват задължително мазилка или покритие с гипсокартон.

Преградите, изработени от плочи, са изработени от гипсови плочи, които са монтирани върху хоросана. Така че от един слой плочи е възможно да се направят вътрешни прегради, а двуслойни, които имат въздушен слой до пет сантиметра, се използват като вътрешни апартаменти. Местата за врати в този случай подсилват щандовете от дърво.

Преградите от големи панели са изработени от гипсов бетон. За да ги подсилите, подсилете рамката. Дебелината на тези прегради е различна (50, 80, 100 или 120 mm).

В болници, лаборатории, в промишлени сгради се използват за монтиране на прегради от стъклени блокове. Те се полагат върху хоросан, подсилвайки зидарията с армировка. Отличителна черта на тези дялове е високото предаване на светлина.

Според обозначението преградите са разделени на вътрешни, обхващащи душове и санитарни възли, за монтиране на вентилационни камери и други помещения.

Е, ако се интересувате от електрическа работа във вили и апартаменти - посетете сайта energodom96.rf. Само там ще намерите всичко за извършване на електрическа работа без проблеми и усложнения.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преградни стени в къщатаПреградни стени в къщата
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дяловеНачинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове
Подреждане на вътрешни преградиПодреждане на вътрешни прегради
Топло и звукоизолация на сградиТопло и звукоизолация на сгради
Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочиИзграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи
Монтаж на плъзгащи се преградиМонтаж на плъзгащи се прегради
Звукоизолация на помещенияЗвукоизолация на помещения
Дървени стениДървени стени
Стъклени преградиСтъклени прегради
» » Вътрешни прегради
© 2021 BggeHat.com