Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи

вътрешните преградни стени на плочкитеМодерните предприятия от строителната индустрия произвеждат пластопланени плочи. От тях се изграждат вътрешни дялове на сградата. Оптималното ниво на екологична безопасност и ефективно поддържане на здравословен вътрешен микроклимат отличава материала от традиционните тухлени блокове или листове от гипсокартон.

Незапалимите компоненти на плочите изключват началото на процеса на образуване на смъртоносни отровни вещества. Доставено на строителната площадка комплект Материал четири часа съхранява в помещение с определени параметри на микроклимата, а след това се използва за изграждане на жилищен район на вътрешни прегради.

Сортове плочи

Модерните предприятия произвеждат пълни и кухи пластини. За да се осигури удобно мълчание в стаята, звукоизолиращата собственост задържа външен шум, чието ниво достига максимум 42 децибела. От влагоустойчивия материал се изграждат прегради на периодично навлажнени кухни и бани. Геометричната форма на плочите прилича на правоъгълници с размери 667 х 500 mm. Горният и долният им край са оборудвани със свързващи вдлъбнатини, а страничните страни - с издигания.



Не се влияе от температурните промени, плочата лесно се нарязва със стандартна хартия. В идеалния случай гладката повърхност на материала е завършена с довършителни покрития, без да е необходимо предварително третиране с гипсова смес. Лазерното ниво ще спомогне за перфектното изравняване на новите прегради и за най-точното маркиране на малките стаи. Инструментът проектира статични греди на повърхността, които са в хоризонтално и вертикално положение.

Редът за изграждане на прегради

Лазерното ниво маркира позицията на предварително създадения дял. На неговата траектория е положена следата от монтажно лепило. От горната страна е прикрепена тясна гипсокартонена лента от основата на конструкцията. Тридесет минути след поставянето на сместа за замазка плочите се монтират. На линията на стената и пистата на пода се полага лента за лепене. Блоковете в строеж са разпределени нагоре. Първият ред вече е лишен от хребети. Адхезията на материала на преградите ще подобри праймерната смес.

Максималната твърдост на конструкцията се осигурява от отклонението на крайните фуги. Подредените пластини се нагласяват един към друг, като се потупват с гумен чук. Замазката се поставя при монтажа на следните слоеве в хоризонталните жлебове на долния ред, както и на височините на вертикалните краища. В хода на работа са оставени хоризонтални фуги от 2 мм и 2 см между последния ред плочи и таванното припокриване. По-късно интервалите се пълнят с пълнител или пяна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталирането на дялове се отнася до характеристиките на материалитеИнсталирането на дялове се отнася до характеристиките на материалите
Гипс преградни стени какво е и къде се използваГипс преградни стени какво е и къде се използва
Преградни стени в къщатаПреградни стени в къщата
Плочата на ПазогребневиПлочата на Пазогребневи
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Магнезитни плочи като довършителни материалиМагнезитни плочи като довършителни материали
Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дяловеНачинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове
Подреждане на вътрешни преградиПодреждане на вътрешни прегради
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
» » Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи
© 2021 BggeHat.com