Плочата на Пазогребневи

Плочата на ПазогребневиПлоча за плоча

(GWP) е признат и често използван материал в Европа и в руското строителство. GWP придоби популярността си, след като строителите започнаха да построяват къщи с стаи без вътрешни прегради. Новите заселници сега могат да създадат собствен уникален интериор.

Монтажът на PGP е прост, свежда се до точна комбинация от плочи, спазване на вертикално и хоризонтално подреждане на редове, а предната повърхност с добро качество е непосредствено подходяща за боядисване или тапети.

Табелата изглежда като правоъгълник с размери: 667x500x80 мм, с жлебове от едната страна и издатини (гребени) от другата. Изработват се плочи Pazogrebnevy с твърди отклонения от гипсовото леене с въвеждането на хидрофобни (устойчиви на влага) и пластифициращи добавки. Конструкциите от GWP са два вида: единични и двойни.

Плочи - технически спецификации

Шумоизолация. Коефициентът на шумоизолация на кухото ядро ​​е от 34 до 40 dB, което отговаря на изискванията на стандартите за защита от шум - 43 dB, което е добър индикатор за ненатоварващите конструкции.

Сила. Стената, изработена от ППП в домашни условия, е в състояние да издържи натоварването не по-малко от другите стени на междинните стени. Изпитаният индикатор за стойностите на разрушителното натоварване е 874 кг, докато според европейските и нашите стандарти този товар не надвишава 170 кг. Например: за 2 дюбели от 8 мм можете да окачите рафтове с тегло 200 кг.

Противопожарна защита. Безспорното качество на кухия гипсокартон е негорима. Гипсът е незапалим и огнеупорен строителен материал, който не съдържа токсични компоненти или вещества. Това позволява монтирането на плочи за поставяне на електрическото окабеляване в скрити надлъжни кухини.

Пожароустойчивост. Плочите могат да издържат на директно излагане на огън (до +1100 ° С) до 3 часа без загуба на товароносимост.



Топлоизолация. PGP дебелина 80 мм не е по-ниска от нивото на изолация на 400 мм бетонна стена. Плочата има устойчивост на термична пропускливост - 0.025 (час * m.kv * ° C) / Kcal.

Екологична съвместимост. Както при всички гипсови продукти, блоковете имат висока пропускливост на парите, т.е. те са ldquo-dyshatrdquo-. Тяхната киселинност, близо до киселинността на нашата кожа (рН = 5.5), те са напълно лишени от мирис и отличен диелектрик.

Възможност за преработка. GWPs са свободно обработени, могат да бъдат отрязани, смлени (за окабеляване), могат да бъдат изковани в ноктите. Обичайното грундиране на повърхността дори премахва последващата мазилка на стените.

Паскогребневи плочи - монтаж

Монтаж на плочиНенатоварните прегради на GWP са предназначени за подреждане в жилищни и обществени сгради с височина на тавана до 4,2 м. Плочите са монтирани елементарно чрез залепване. Препоръчително е да поемете лепилото за газобетон за залепващата основа по време на монтажа. Много предпочитат шпакловката на Fugenfüller.

Полагане на преградни стени започва след завършването на конструкцията на носещите стени. Инсталирането на PGP се състои в докинг по краищата, с постоянен контрол над вертикалните и хоризонталните линии на следващия ред. Pazogrebnevye плочи могат да бъдат поставени канали нагоре или надолу, но експертите съветват - бразда, просто така лепилото се разпределя по-равномерно в канала пространство.

Мястото под табелата е предварително маркирано върху четирите издатини. Основата под първия ред трябва да бъде изравнена с циментова замазка. Сглобките на плоскостите по време на монтажа са покрити с лепило, така че да се образува дебелина 1-2 мм между тях. Монтажът на ППП се извършва чрез свързване на фуги на фугите на плочите. Местата за свързване на преградите към носещите елементи и тавана са запечатани с разтвор от гипс.

От GWP, ако желаете, можете да изградите единични и двойни (между апартамента) прегради с пропуск от 40 mm или повече, което дава възможност за поставяне на комуникации.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
DSP водонепроницаеми листове за настилкаDSP водонепроницаеми листове за настилка
Оригинален разтвор байкал на плочаОригинален разтвор байкал на плоча
Влагоустойчив dsp за грубия под, как да инсталирате правилно материалаВлагоустойчив dsp за грубия под, как да инсталирате правилно материала
Velox технология на модерното жилищно строителствоVelox технология на модерното жилищно строителство
Нагревател от рок вълнаНагревател от рок вълна
Osb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работиOsb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работи
CSP технически характеристики и приложение в частното строителствоCSP технически характеристики и приложение в частното строителство
Панели от гипскартон за фасадни работи в частно строителствоПанели от гипскартон за фасадни работи в частно строителство
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Магнезитни плочи като довършителни материалиМагнезитни плочи като довършителни материали
» » Плочата на Пазогребневи
© 2021 BggeHat.com