Оригинален разтвор байкал на плоча



Окачените таванни системи са обичаен начин за довършване на базовите етажи в частни домакинства, апартаменти и в нежилищни помещения. За тяхното създаване се използва, включително завършващ материал като таванната плоча Baikal (Bajkal), от най-големия и най-известния производител на тавани Armstrong. Този продукт е признат от потребителите лидер в продажбата на системи за окачване икономична класа.
Табела табела Bailey
Стилен таванските плочи Armstrong Baikal (вж. Снимката) са се превърнали в широко търсени, поради ненадминатото качество и способността им да създават необходимия акустичен ефект. Такива тавани позволяват да се поставят инженерни комуникации без проблеми, поради което те често се инсталират в производствени и административни сгради.

предимства

Следните характеристики се считат за предимствата на плочата за таван Bajkal:
  • прост дизайн, широк избор от текстури, разлика в цветовия дизайн;
  • Тези тавани, при условие, че при проектирането на пространството не е обект на специални изисквания, се препоръчва да се използва за монтаж на повечето промишлени предприятия, търговски центрове, медицински и офис оборудване и др Окачени тавани Armstrong производство група отговарят на високите изисквания за хигиена, противопожарна безопасност, сигурност, поглъщане на шума и шумоизолация, така че те са монтирани в заведенията за хранене, ресторанти, центрове за грижи за децата, а в много обществени места.
  • благодарение на появата - различни текстури, всички видове линии и ръбове, които имат таван Армстронг Байкал плоча, възможност за изпълнение на много идеи за дизайн, съчетани с различни видове осветление в хотелски комплекси, заведения и развлекателни центрове.

Характеристики на плочките Байкал

Таванни плочи Армстронг байкалСтандартната таванна плоча Armstrong Baikal се изработва в размери 600x600x12 милиметра. В някои случаи, в допълнение към обичайните продукти, той е изработен от високоякостни стъклени влакна със свързващи компоненти, изработени от органични смоли, като такава плочка е с дебелина 40 мм. В този случай повърхността е оцветена или покрита със силна фибростъкло, в резултат на което тя придобива водоотблъскващи свойства.
Също така, продуктите се произвеждат от производителя в устойчива на удар версия с шумопоглъщане. Поради това се използва за украсяване на тавани в спортни съоръжения и басейни. Освен плочките за тавани, на клиентите се предлагат продукти за стени, които да се използват в тези райони.
Нека Европейските таванни плочи фирма Armstrong Байкал има характеристики, отговарящи на изискванията на руски ГОСТ 30244-94: тя отговаря на стандартите за запалимост съгласно D1 стандарт (поколение дим) G1 (-лесно запалими материали), В1 (запалимост). Прочетете статията: "Таван Armstrong: структурни спецификации".
Качеството на плочки Bajkal икономична класа от производителя Armstrong над всяко похвали, което не може да се каже за китайски фалшификати. Производството на китайски предприятия е много по-евтино, но дебелината на панелите е само 8 милиметра и освен това не отговаря на европейските стандарти по отношение на качествените характеристики.
таванска плоча армстронг байкалВсички продукти от опасност за пожароустойчивост имат съответния сертификат - таванната плоча Baikal не е изключение. Дори и когато влажността достигне деветдесет градуса, пластините няма да изплуват, но е препоръчително да се избягват такива ситуации, тъй като на тази фигура от 70 плоскостите започват да се деформират. При спазване на условията на експлоатация те ще продължат около 15 години. Таванната плочка Baikal е с маркировка CE. Тази марка дава право на всеки продукт да влезе на европейския пазар. Това означава, че продуктът напълно отговаря на изискванията на европейската директива. Как да погледнете тавани Армстронг с плочки Байкал може да се види на снимката.
Продуктите, предлагани от известния производител, имат антибактериални свойства и, както е известно, те са една от определящите условия за използването на довършителни материали за нуждите на медицинските и предучилищните институции. Ето защо таваните на Armstrong Baikal препоръчват да се инсталират в болници, клиники и детски градини. За използване в такива съоръжения фирмата произвежда продукти с биологично покритие - не позволява на вирулентните щамове да образуват колонии и предотвратява възпроизводството на гъби и мухъл. Таваните, на които се нанася това покритие, могат да се погрижат за използването на дезинфектанти.
Конвенционалните продукти, чиято повърхност не е покрита със специален плат от фибростъкло, могат да се почистват с прахосмукачка, четка и да се избърсва с влажна кърпа. Не може да се използват почистващи препарати, съдържащи абразивни частици.
В стаята, където се монтира вида на Армстронг таван е определен в нея панели Байкал, отговаря на всички стандарти на европейските страни, които са ориентирани предимно към здравето и безопасността на хората, и това показва, че те са - това е най-добрата алтернатива използването ежедневието.
евтин таван за плот
Видеото показва основните моменти на инсталиране на такива системи:

цена от

Сред най-широката гама от продукти на Armstrong, всеки клиент може лесно да избере опцията, която харесва. Подобна ситуация с нейната цена. Предлаганата табела Bajkal, чиято цена може да бъде 60 рубли и 150 рубли за една единица с размери 600x600 милиметра, ще бъде решение за хора с различни нива на доходи. Една от най-евтините плочки - Gala Star може да се купи дори и за 30 рубли. Прочетете също: "Окачен таван байкал: проектиране и монтаж".
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таванна инсталация Armstrong - инструкцияТаванна инсталация Armstrong - инструкция
Armstrong таван технически характеристики на структуратаArmstrong таван технически характеристики на структурата
Тавани от тапети от експандиран полистирол, правоъгълниТавани от тапети от експандиран полистирол, правоъгълни
Офис тавани осветление видове и ползиОфис тавани осветление видове и ползи
Армстронг тип окачени тавани - структурни елементиАрмстронг тип окачени тавани - структурни елементи
Какви са таваните, нека разбирамеКакви са таваните, нека разбираме
Акустични таванни опции за шумоизолацияАкустични таванни опции за шумоизолация
Критерии за подбор на тавани за окачени таваниКритерии за подбор на тавани за окачени тавани
Как да проектираме окачен таванКак да проектираме окачен таван
Проектиран и монтиран окачен таван байкалПроектиран и монтиран окачен таван байкал
» » Оригинален разтвор байкал на плоча
© 2021 BggeHat.com