Комбинирани опънати тавани в залата възможни опции



Популярен начин за показване на индивидуалност при декориране на интериор е инсталирането на комбиниран таван. Благодарение на такава структура на тавана можете не само да скриете недостатъците на основното припокриване, но и да създадете зона за зониране и да направите дизайна завършен, както е на снимката.

комбинирани тавани гипсокартон и напрежение
Монтирайте комбинирани опънати тавани в залата, кухнята, спалнята с помощта на съвременни довършителни материали, които едва наскоро не съществуват. Например, PVC фолио направи възможно да се въведе напълно ново решение в декорация на тавани, които днес е много в търсенето.
Както можете да видите във видеото, дизайнът на комбинирани опънати тавани ви позволява да комбинирате различни текстури и цветове и да победите техния контраст. В резултат на това стана възможно да се свържат различни конструкции в техниката на инсталация, докато те са надеждни и трайни в експлоатация.

Предимства и недостатъци на комбинираните тавани

Предимствата на комбинираните тавани включват:
  • проектирането на такива тавани в големи пространства позволява да се правят невидими заварки почти невидими, които са много забележими върху плоската повърхност на PVC бельото;
  • в редица случаи такива комбинации дават възможност за използване на довършителни материали за декориране на тавани на тавана, които не се изискват по време на ремонт, като по този начин се спестяват пари.
Всеки от вариантите за комбиниране на различни таванни структури има не само предимства, има недостатъци, основната от които е, че е трудно да ги създадете, така че ще ви е необходимо специално знание и значителен практически опит. Останалите отрицателни моменти са присъщи на материалите, от които са направени.

комбинирана таванна инсталация

Системи за комбинирано напрежение

Един от най-достъпните и уникални в дизайна опции за довършване на тавана се счита за комбинирани опънати тавани - техните снимки могат да се видят на сайта. Към днешна дата има много начини за комбиниране на опънати ленти. Това може да бъде дизайн на едно ниво или двустепенна система.

комбинирани окачени тавани
Еднолитровият таван изглежда страхотно, когато платното е заварено от многоцветни парчета от PVC фолио, а точките на свързване могат да бъдат праволинейни или криволинейни, в зависимост от желанието на клиента. При създаването на такива структури трябва да се има предвид, че по време на монтажа мрежата се нагрява до температура над 65 градуса, след което се опъва, в резултат на което шевът може да се движи леко и първоначално планираното проектно решение ще бъде малко по-различно. Особено се отнася за прави линии. Следователно те обикновено се свързват чрез специален профил.
По-оригинални изпъкват облицовани тавани в хола и другите стаи. Тук за дизайнерски цели се отварят много опции, които ви позволяват да комбинирате всички видове цветове и текстури - например сатенена тъкан с огледално или матово PVC фолио с гланц.
Сред популярните дизайни са тези, при които разликата във височината се използва за подреждане на скрито осветление и тези, които приличат на нощното звездно небе. На комбинираните опънати тавани цената може да бъде много различна - всичко зависи от използваните материали и сложността на дизайна.

Комбинация от таван от гипс и гипс

Проектирането на композитни тавани от гипсокартон и опъвам може да бъде много различно, например:
  • в гипсокартон се произвеждат многоцветни или едноцветни вложки от PVC фолио;
  • част от таванната система се състои от гипсокартон, а цялото останало пространство е твърдо или заварено от парчетата на опънатия таван;
  • В средата на гипсовата плоскост е монтирана вложка за опън от всякакъв нюанс;
комбинирани окачени тавани цена

Пример за това как се създават композитни тавани на гипсокартон и стреч се вижда на видеоклипа, публикуван на сайта, и прочетете подробна статия: "Гипсокартон и опъвам таван - интересен и оригинален". В този случай, два вида структури за облицовка може да не се намира само в една равнина, но някои от тях. Не може да се брои Броят на варианти на тяхната регистрация, тъй като възможността за съставяне на опъната платно фотопечат добавена довършителни гипсокартон декоративна мазилка или различни видове тапети.

Комбинация от окачени тавани от гипскартон

Постигнете ненадминат ефект, подобен на това, което се наблюдава при инсталирането на гланцирана тъкан за разтягане, ако можете да създадете комбиниран окачени тавани с помощта на гипсокартон. И в този случай е възможно да се създадат многобройни варианти на таванни системи.

дизайн на комбинирани опънати тавани
Как да се направи комбиниран таван, чийто дизайн ще бъде изключително индивидуален? Например, за интериорни декорации, окачен таван от алуминий е комбиниран, който има различни нюанси и гипсокартон. Между другото, вместо метални касети, цветните вложки от стъкло ще изглеждат страхотно.

Комбинация от окачени системи

Комбинирани опънати тавани в кухнята (повече: Възможно ли е да се направи таван в кухнята, защото там е мокър), в банята или в залата, създадени днес с използване на системи за стелажи и касети, тавани Grilyato и Armstrong. Но в жилищните помещения те практически не са инсталирани.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Как да изберем таван в залатаКак да изберем таван в залата
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Простри тавани и техните предимстваПростри тавани и техните предимства
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Защо да изберете опъвам таванЗащо да изберете опъвам таван
» » Комбинирани опънати тавани в залата възможни опции
© 2021 BggeHat.com