Проектиран и монтиран окачен таван байкал



Днес, при производството на окачени тавани, една от водещите роли е право заемана от окачен таван армирован байкал. Популярността на тази таванна система за помещения, както офис, така и производствен тип, се определя от отлични показатели за цена, качество и естетически вид.
окачен таван тип байкал
Тогава ще говорим за характеристиките на окачените тавани на армировъчния байкал, както и за начините на тяхното подреждане (по-подробно:Устройството на фалшив таван").

Проектиране и изграждане на опънати тавани Bajkal

За да разберете как правилно да инсталирате балика тип окачен таван, трябва да проучите всички характеристики на неговия дизайн:
  • Основата на тези тавани е преустановена система, функционираща на принципа на рамката. Тя има T-образна конфигурация и има защитно покритие, което също е декоративно. Съставът включва също пластини, предназначени за декорация. Те имат специално грубо щамповане, което има свой собствен сорт;
  • Закрепването на рамката към тавана се извършва посредством регулируеми окачвания със скоби. Поради това е възможно да се контролира интервалът между окачения таван и тавана, както и ако е необходимо да се регулира повърхността на тавана след монтаж на тавани Armstrong;
  • За фиксиране на окачения таван байкалът на стените следва ъглови профили с параметри 19x24 милиметра;
  • Декоративен таван плоча оборудван ръб правоъгълна, при което те могат да се монтират над релсите за подпомагане с ширината на фланец 24 mm. Това ще осигури на повърхността необходимата равномерност, а крайният резултат от инсталацията - хармонията;
окачени тавани армстронг байкал
Също така трябва да се отбележи, че Байкал окачени тавани имат сравнително средно акустично ниво (около 32 db), тяхната отразяваща способност е 80. Съберете тези тавани трябва само в тези области, в които влажността не надвишава 70.

Местата, подходящи за прилагане на окачени тавани в езерото Байкал

Таванът на окачения артикулен байкал трябва да се използва на следните места и със следните фактори:
  1. Тази таванна система е подходяща за промишлени и обществени сгради с нормална влажност и температура.
  2. Правилното решение е да се използва таваните Байкал в стаите, където има необходимост от подслон капитал на структурата на таван, оборудвани със скрити вентилационни канали в пространството между тавана и тавана да държи кабелите и електрическите тавите, както и тръбопроводи, които трябва технологични цели (да се чете: "Окачен таван Armstrong: технически спецификации").
окачен таван армиран байкал
  • Използването на таван "Армстронг Байкал" се препоръчва при реконструкция и довършване на административни сгради, офиси и търговски помещения, хотели, културни и развлекателни заведения и др. (повече: "Арменски тип таванно устройство - структурни характеристики"). Надежден и сравнително евтин таван на разходите система Байкал ще изглежда хармонично, освен това, че не се нуждае от сложна поддръжка. Този таван винаги могат да бъдат снабдени с LED и луминесцентни лампи, оборудване за пожарна безопасност, аларма и така нататък.
  • Предимства на окачени тавани Байкал

    Не е необходимо да се ръководи от ниските разходи за тавана на Байкал и въз основа на него да се правят изводи за техническата и пригодността му. Въпреки факта, че системата принадлежи към нивото на "икономична класа", тя има редица предимства, които позволяват на тавана на Байкал да осигури достойна конкуренция на по-скъпите модели на съвременния строителен пазар.
    Предимствата на този таван включват следното:
    • нивото на пожарна безопасност, отговарящо на европейските стандарти за защита;
    • простота и комфорт на инсталацията;
    • висока отражателна мощност, която намалява мощността на вградените осветителни устройства;
    • добри топло и звукоизолационни свойства -
    окачен таван
  • екологична чистота на използваните материали;
  • леко тегло, така че носещата конструкция на конструкцията да не изпитва допълнително натоварване;
  • строг и стилен дизайн, идеално подходящ за офис и офис пространство;
  • липса на трудности в процеса на работа;
  • възможността за полагане на допълнителен шумо- или топлоизолационен слой над окачения таван.
  • Монтаж на окачен таван, видео инструкция:

    Характеристики на окачения таван в езерото Байкал

    При монтажа на тези окачени тавани се препоръчва да се вземат предвид следните характеристики на оборудването:
    1. Монтирайте окачения таван на Байкал след завършване на всички монтажни работи, включително инсталирането на подови настилки.
    2. Инсталиране на фалшиви тавани Възможно е да се извърши само след въвеждане в експлоатация на термични комуникации на помещение и цялата сграда като цяло. Минималната стайна температура трябва да бъде + 15 градуса.
    3. При процеса на монтиране върху решетка с декоративни плочи трябва да се използват ръкавици, изработени от памучен плат.
    4. Започнете инсталирането на тела, преди да поставите панелите, а елементите на алармата и пожаробезопасността - след инсталирането на цялата таванна система.
    окачен таван тип байкал устройство
    С правилното спазване на всички тези изисквания, таванът може да продължи много години без поправка и проблеми.
    По този начин може да се заключи, че окачен таван на Baikal е изгодно решение не само по отношение на материалните разходи, но и поради отличните му свойства и технически характеристики. Ако имате въпроси относно устройството си, снимките и видеоклиповете от целия процес на редактиране винаги могат да бъдат намерени в интернет.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Окачен таван таван със собствените си ръце стъпка по стъпка инструкцииОкачен таван таван със собствените си ръце стъпка по стъпка инструкции
    Акустични таванни опции за шумоизолацияАкустични таванни опции за шумоизолация
    Критерии за подбор на тавани за окачени таваниКритерии за подбор на тавани за окачени тавани
    Фалшив таван и монтажФалшив таван и монтаж
    Оригинален разтвор байкал на плочаОригинален разтвор байкал на плоча
    Как да проектираме окачен таванКак да проектираме окачен таван
    Фалшив таван в банята - хубав и сигуренФалшив таван в банята - хубав и сигурен
    Окачен или опънат таван за и противОкачен или опънат таван за и против
    Окачена тавана за кухнятаОкачена тавана за кухнята
    Трябва да знаете как да измиете фалшивия таванТрябва да знаете как да измиете фалшивия таван
    » » Проектиран и монтиран окачен таван байкал
    © 2021 BggeHat.com