Простри таван и полилей направи компетентен избор

Stretch таван и полилей: направи компетентен избор

Популярността на опънати тавани е впечатляваща и е справедлива. Те превръщат стаята, подчертават стила, придават комфорт и уют. Но понякога собствениците на жилища се съмняват в правилния избор на полилеи. Просто искам да отбележа, че не трябва да се ограничавате до стриктни ограничения, търсейки осветително устройство с изискваните характеристики.

Някои смятат, че е необходимо да се заобиколят дузина магазини, въпреки че най-стилен и оригинален онлайн магазин за полилеи днес може да предложи на всеки купувач. Основното, което трябва да се ръководи от избора, е времето на закупуване на устройството и вашите предпочитания за вкус. Препоръчва се да се извърши такава покупка още преди инсталацията, тъй като майсторите, които инсталират тавана, ще могат да подготвят специално място за обезопасяване на осветителното устройство. Затова вида на закрепването на полилея е от голямо значение. В момента два вида закрепване са най-често срещани в осветителните тела: таван и окачен. Монтираният висулка за полилеи е бърз и лесен: той е окачен на таванна кука монтирана. Това закрепване може да се счита за оптимално за опънати тавани.



За разлика от висяща лампа, полилеят за таван първо се монтира на специална бара, която след това се фиксира към тавана с помощта на самонарязващи се винтове.

Тук си заслужава да се отбележи, че не всяко осветително оборудване е подходящо за опъвам таван. Някои поддръжници на модата днес купуват лампи под формата на чиния. Основата на такова устройство е направена от много тънък метал и това е изпълнено с прегряване по време на работа. Естествено, такъв фактор задължително ще се отрази отрицателно на външния вид на вашия таван. Но ако не сте спрени от това обстоятелство и решите да купите "табела", уверете се, че устройството е снабдено със защитна плоча. При отсъствието на рефлектори таванът ще загуби своята привлекателност за много кратко време.

Когато купувате лампа, трябва да обърнете внимание и на вида лампи. Не е лошо, ако искате полилей подходящ диод, излъчващ светлина или енергоспестяващи крушки, които не се нагряват прекомерно и не се различават при високата топлинна мощност. Перфектно отговарят на характеристиките на затворените плафони на тавана или насочени надолу. В допълнение, според правилата, лампи с нажежаема жичка или халоген в тавана на полилеите не трябва да бъде близо до тавана. Допустимото разстояние е 25 см. Силата на халогенните лампи не може да надвишава 35 W, а лампите с нажежаема жичка - 40 W. Структурата на тавана при избора на полилей също има значение.
Имайки предвид изброените подробности, не можете да грешите при избора на лампа за всяка стая в дома ви.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полилеи под напрегнати тавани - осветително тялоПолилеи под напрегнати тавани - осветително тяло
Как да инсталирате полилей на методите за монтаж на таванаКак да инсталирате полилей на методите за монтаж на тавана
Как да изберем полилей за опъвам таванКак да изберем полилей за опъвам таван
Как да се мотае полилей върху таван инсталация функцииКак да се мотае полилей върху таван инсталация функции
Таван полилеи за кухнятаТаван полилеи за кухнята
Монтиране на полилей върху опънат таван - методи за закрепванеМонтиране на полилей върху опънат таван - методи за закрепване
Как да монтирате полилей към тавана - методиКак да монтирате полилей към тавана - методи
Поставки за тавани за разновидности и характеристики на таванни таваниПоставки за тавани за разновидности и характеристики на таванни тавани
Поставяне на полилей на опънат таван - етапи на монтажПоставяне на полилей на опънат таван - етапи на монтаж
Фалшивият за опъвам таван е важен елементФалшивият за опъвам таван е важен елемент
» » Простри таван и полилей направи компетентен избор
© 2021 BggeHat.com