Фалшивият за опъвам таван е важен елемент



Не е тайна, че опънатите тавани отдавна са оптимално решение за довършителни тавани в жилищни и нежилищни помещения. Тяхната цена не е толкова висока, а полетът на фантазията ви позволява да изтласкате максимално от елементите на тавана. На първо място, това се дължи на цвета на тавана и неговите форми. Имайте предвид, че днес можете да намерите опънати тавани на едно ниво и много нива. Всичко зависи от предпочитанията и финансовите възможности на собственика на къщата.
ипотека под окачения таван
Процесът на инсталиране на тавана включва:
  • Производство на трупове;
  • напрежение в мрежата.
Клиентът трябва да има ясна представа за осветлението в стаята. Всички тези въпроси се обсъждат преди инсталацията.
ипотека за устройството за окачен таван
Необходимо е да се определят следните въпроси:
  • обсъдете вариантите за инсталиране на полилеи, точка таван светлина за окачени тавани или други осветителни елементи;
  • подреждането на таванските корнизи за завеси;
  • други стойки на тавана.
В резултат на извършената работа, таванът се формира в PVC платно с дебелина няколко милиметра. След това фиксирането върху него на допълнителни елементи ще бъде почти невъзможно. Затова отбелязваме още един важен елемент - ипотеките под простия таван.

Фалшива под таван на опън: светлини на място

Точковите лампи се намират в вградените за опънати тавани. Това са пластмасови пръстени с отвори с определен диаметър. Днес можете да намерите универсални огради за прожектори. Такива елементи са под формата на монолитна пирамида с пръстени с различни диаметри. Ипотекиран за опъвам таван се отрязва, като се вземе предвид съответствието на диаметъра на пръстена на върха на пирамидата, диаметъра на монтиране на осветителя.
ипотека под окачения таван
При инсталиране на ипотеки се използват окачвания (те се използват и при работа с профили и гипсокартон). Първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате багетите. В багетите е заклещен клин. За тази цел най-добре е да използвате дюбели или клинове. Следващото действие е маркирането на местата на тавана за бъдещи лампи. Тук също трябва да се поставят котви или дюбели, към които по-късно се прикрепват окачванията (вижте също: "Простри таван на гипсокартон стена"). Mortgage. Останалите елементи на суспендирането, а след това на нивото на кабела може да се определят точно изрязани с помощта на мелница. Ако е необходимо, можете да презареждат на окачванията на няколко милиметра. По този начин, ипотеката ще бъде готов. Само ще го инсталирате прожектори.
Монтаж на опъвам таван, повече във видео:

Невярно за опъвам таван: полилеи и тавани корнизи

За да инсталирате полилей в него е необходим ипотечен кредит за таван за разтягане (прочетете:Как да поставите полилей на опънат таван"). Това ще отнеме конвенционален шперплат, от което се реже размер правоъгълник. Точно вратар писалка тренировка пробити отвори. Има ще се намира се извършва, носещ захранване на полилея. Прибиране не трябва да съдържа фаска. В противен случай това може да повреди повърхността на тавана на разтягане. За да премахнете Шайба подходящ шкурка.
ипотека за опънати тавани
Прилагайки оформлението на мястото под полилея, можете да прикачите ипотека към тавана. Като крепежни елементи се връщаме отново към окачванията и дюбелите, с които прикачваме полилей под окачения таван.
Фалшива за стреч таван може да се представи от шперплат, фиксирани на мястото на монтаж на корниз. Възможно е също да се използват различни дължини. Обикновено те се поставят само на местата, където корнизът се фиксира с винтове. Ипотеките не трябва да съдържат фаска. Работата по монтажа се извършва само при окачване. По-подробна информация може да бъде получена от фото материали.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Красиви опънати тавани - опции за дизайнКрасиви опънати тавани - опции за дизайн
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Завеса върху опъна таван функции на устройствотоЗавеса върху опъна таван функции на устройството
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Плюсове и минуси на опънати таваниПлюсове и минуси на опънати тавани
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Простри таван и полилей направи компетентен изборПростри таван и полилей направи компетентен избор
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
» » Фалшивият за опъвам таван е важен елемент
© 2021 BggeHat.com