Простри тавани

Простри тавани

Опънати тавани се отнасят до различни окачени тавани. Те изглеждат като перфектно плоска повърхност, получена чрез издърпване на филм от поливинилхлорид.

За да се получи еднаква плоска повърхност с използването на други материали, се изискват големи разходи за труд и материали.

За подреждането на такива тавани се препоръчва да се поканят специалисти. Работи по тяхната инсталация изискват определен опит, допълнително оборудване (пистолет за отопление), точност.

Предимствата на опънатите тавани от Германия включват скорост на устройството, красив външен вид, лекота при последваща грижа. Днес филмът се произвежда за опънати тавани от различни цветове и нюанси, размери. Можете също да поръчате филм със схема. Под него можете лесно да скриете окабеляването и другите комуникации. Такива тавани лесно се вписват във вътрешността на всяка стая, добавяйки към нея изискаността и някои шик.



За устройството на опънати тавани, най-вече около периметъра на тавана на стаята е фиксирана багета. Като багет използвайте пластмасов профил от еластична пластмаса или дуралуминий. За бъдещето на багета ще бъде закачен табло с тавана на харпуна. За да сте сигурни, че багетицата е равномерно фиксирана, използвайте подплатено кабел с нанесено багрило. Формите на профилите и методите за закрепване се използват по различни начини, в зависимост от разработката на производителя.

След това измервайте ъглите в стаята, за това използвайте гониометър или изберете издънки. Ъглите са записани на тавана.

Таван плат от PVC за продажба идва в сгъната състояние. Когато разопаковате, трябва да сте колкото е възможно по-точни. Необходимо е да се предпази от контакт с остри и режещи предмети.

Стаята трябва да се затопли до петдесет градуса. Филмът трябва да бъде мек и еластичен. За да се достигне желаната температура, се пуска топлинен пистолет. За равномерно затопляне на оръдието оръдието се зарежда алтернативно на платното за разстояние не по-малко от един и половина метра. Разгъването на кърпата е необходимо да се обеси в ъглите на стаята, като се използват въжета. Загряването на филма прави възможно изключването на провисването на тавана, което позволява лесно и равномерно опъване. Използвайте специални остриета, монтирайте тавана.

Последният етап е инсталирането на таванно осветление. За да направите това, използвайте усилващ пръстен. Според технологията е монтиран пръстен, а полилеят е окачен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Плюсове и минуси на опънати таваниПлюсове и минуси на опънати тавани
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Простри тавани и техните предимстваПростри тавани и техните предимства
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Излагане на мита за вреда на здравето на опънати таваниИзлагане на мита за вреда на здравето на опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
Видове и видове опънати таваниВидове и видове опънати тавани
» » Простри тавани
© 2021 BggeHat.com