Независима конструкция на тавана

Независима конструкция на тавана

След като вземе решение за организацията на ремонтите, трябва да определи тавана. В момента има огромен брой видове тавани, от вариации на класа "икономика" до луксозни, изключителни тавани. Всичко зависи единствено от вашето желание и финансово благосъстояние, изборът е изцяло ваш.

Окачените и окачени тавани са в състояние да реализират всъщност всяка от вашите фантазии. Тяхното окачване се извършва върху рамката, която е била поставена по-рано на тавана и стените. В тези проекти често могат да бъдат намерени тавани от метал и гипсокартон. Въпреки това, като всички тавани, има и недостатъци. На този таван финалът трябва периодично да се актуализира. Работата по монтажа и рамката също може да намали височината на помещението. И вие финансово поемате разходи, защото без помощта на господар, сами, да осъзнаете, че вашата концепция няма да работи.



Акустични тавани. Имате подобно име, защото е шумово. Такива тавани се използват в звукозаписните студиа, концертните зали и в басейните. Таванът е необходим в помещения, характеризиращи се с висока степен на влажност, а в стаите, където покритието се нуждае от оригинални решения, поради огромния брой варианти, висока степен на устойчивост на влага.

Простри тавани. От окачените тавани се различават както при метода на закрепване, така и в материала. Материалът е полиестер и винилови влакна. Монтирането на такива тавани се извършва върху багетите, прикрепени около периметъра на помещението. В случай на използване на винил филм, всички възможности се отварят пред вас. Можете да се скриете в опънати тавани, като неравностите на основата на тавана и телекомуникационните кабели, вентилационните тръби и електрическите проводници. Окачените тавани в същото време само пет сантиметра от общата височина на помещението. За всичко, виниловият лист е антистатичен и затова прахът не се придържа към него. Огромното предимство на опънатия таван - това е еластично, а ако сте наводнени от съседи, той ще се простира, предпазвайки стаята ви от тежестта на водата.

Е, ако имате нужда от почистване на снега от покривите - посетете сайта standartcom.ru. Само там ще ви помогнат да почистите покрива си от сняг и да му позволите да бъде ремонтиран.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Окачен таван в кухнята - монтажОкачен таван в кухнята - монтаж
Скици от тавани от гипсокартон - модерни тенденцииСкици от тавани от гипсокартон - модерни тенденции
Неограниченият потенциал на таваните от гипсокартонНеограниченият потенциал на таваните от гипсокартон
Окачени касетни таваниОкачени касетни тавани
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Простри тавани и техните предимстваПростри тавани и техните предимства
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
Видове и видове опънати таваниВидове и видове опънати тавани
Простри таваниПростри тавани
» » Независима конструкция на тавана
© 2021 BggeHat.com