Окачени тавани и функции на устройството си

Окачени тавани и функции на устройството си

Окачен таван - дизайн, който подобрява акустиката на помещението, го изолира от околния шум, грубия таван да се скрие недостатъците, а не твърде близо естетически кабели, тръби и елементи на осветителната система.

 Окачените тавани са монтирани върху твърда рамка, дървена или метална. Има няколко вида скелети. В зависимост от това изолирани и различни видове таван: касета (рамката се състои от метални профили, които образуват правоъгълници или квадрати, които след това са подредени отделните плочи), пиньон (конструкция се състои от дълги и сравнително тесни алуминиеви ламели) мрежа, както и една част , Последната версия включва тавани от гипсокартон и гипсокартон, изработени от непрекъснат лист от гипсокартон.

 Независимо от вида на конструкцията, окачените тавани могат да осигурят по-високо ниво на топлоизолация в стаята. Те правят стаята по-уютна с твърде високи тавани. В тях можете да установите точково осветление, което само по себе си е ефективен елемент на интериорния дизайн. И gipsokartonnye тавани позволяват да се засили пожарната безопасност в къщата с дървени overlappings.



 Откъде да започнем инсталирането на този дизайн? Първо трябва да се измерва в стаята, включително всички прогнози, изрязване и други елементи, които влияят върху геометрията на пространство и таван и директно да купуват таван. След това можете да поръчате производството на системата, т.е. всички елементи на окачения таван, правилния размер и в подходящо количество.

 Следващият етап ще закрепи закачалките. За да направите това, върху тавана на чешмата първо маркирайте съответните точки (те трябва да преминават по паралелни линии). След това пробийте дупките, поставете ги в дюбелите и закрепете окачванията.

 След това монтирайте профилите, маркирайки на противоположните стени линиите, които ще определят таванните нива. По тях, краищата на стените на профила на UD ще бъдат закрепени. Краищата на CD профилите ще бъдат вмъкнати в тях. Основните профили ще бъдат прикрепени към долните части на закачалките.

 Преди да фиксирате плочите, можете да се погрижите за допълнителна звукоизолация и изолация на тавана. За тази цел минералната вата или стъклената вата се поставят между решетките. Когато тези работи са завършени, а решетката е напълно инсталиран и внимателно подравнени, това ще бъде възможно за закрепване на таван плоча с помощта на специален винтове от неръждаема стомана.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фалшив таван в кухнятаФалшив таван в кухнята
Окачени тавани от гипсокартон уникални видове и формиОкачени тавани от гипсокартон уникални видове и форми
Как да поправя тавана в ХрушчовКак да поправя тавана в Хрушчов
Характеристики и типове на таванитеХарактеристики и типове на таваните
Критерии за подбор на тавани за окачени таваниКритерии за подбор на тавани за окачени тавани
Офис тавани типОфис тавани тип
Окачени тавани от гипсокартон, как да ги инсталиратеОкачени тавани от гипсокартон, как да ги инсталирате
Окачен таван в кухнята - монтажОкачен таван в кухнята - монтаж
Как да проектираме окачен таванКак да проектираме окачен таван
Фалшив таван в банята - хубав и сигуренФалшив таван в банята - хубав и сигурен
» » Окачени тавани и функции на устройството си
© 2021 BggeHat.com