Монтаж на окачен таван

Монтаж на окачен таван

Модерни обновяване не е възможно без използването на листове от гипсокартон за изравняване тавани. По-ранните работи по изравняването на таваните бяха особено трудни и отнемаха много време.

За монтирането на окачени тавани от гипсокартон е необходимо да се закупи профил на гипсокартон, закрепване.

Профилът може да бъде от два типа - водач и таван. Водещият профил е прикрепен по периметъра на всички стени.

Гипсокартонът се произвежда в три типа - конвенционални, огнеупорни и устойчиви на влага.

Колкото по-сложна е конструкцията на окачения таван и колкото по-дебели са листовете, толкова по-голяма е необходимата суспензия. Дизайнът може да бъде сглобен с интернет или да създадете своя уникална.

За фиксиране на профила на тавана и листовете за сухи стени е необходимо да имате дюбели, самонарезни винтове.

Преди да започнете инсталирането, е необходимо да закупите всички необходими инструменти.



Работата по монтажа започва с монтирането на рамката. В зависимост от това как трябва да бъде таванът - едно- или многостепенно се проектира скелетът. С простотата на моделиране декоративността на тавана се увеличава. Промяна на конфигурацията и ъгъла на скелета, таванът може да има различни форми.

Тогава трябва да определите местоположението на приспособленията.

Между тавана и рамката, по искане на собственика, може да се постави топлоизолация.

След това инсталирайте листовете от гипсокартон. Те са пришити към трупа с винтове. Главите на самонарязващите се винтове трябва да бъдат потопени поне с милиметър. Когато листовете и парчетата се свързват с нож по краищата, се правят канали.

За да монтирате фиксаторите в гипсокартон, дупката се изрязва с нож и жиците се изваждат. Можете да използвате удар или тренировка за тази работа.

След като листата от гипсокартон са плътно прикрепени един към друг и фиксирани, местата за връзката им са нарязани и подготвени за всички отвори за тела, възможно е да се замаскира повърхността. За мазилки се използват мазилка и специална лепилна мрежа. Решетката обработва местата на листовете. След залепване на окото, повърхността е shpaklyuyut, започвайки със ставите. След изсушаването на шпатла върху шевовете, ние се шпакмем по цялата повърхност на тавана, като нанасяме шпакловка за покритие. След това, след няколко дни, когато мазилката е напълно изсъхнала с шкурка, почистваме повърхността. При почистване трябва да има добро осветление, което позволява да се видят всички нередности. Изчиствайки повърхността, постигаме идеална гладкост и гладкост.

Е, когато трябва да оборудвате кладенец в дача и да построите кладенец за добре посещение на burmsk.ru. Само там ще намерите всичко, за да създадете шикозен кладенец с пробит в страната.

След изчерпване можете да продължите с всякакъв вид декорация на тавана и монтаж на таванни светлини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Двустепенни тавани от гипсокартон - широки възможности за проектиранеДвустепенни тавани от гипсокартон - широки възможности за проектиране
Монтаж на гипсокартон таван - инсталационни характеристикиМонтаж на гипсокартон таван - инсталационни характеристики
Гипсокартонът на тавана го прави самГипсокартонът на тавана го прави сам
Монтаж на двустепенни тавани от гипсокартон - актуализираме интериораМонтаж на двустепенни тавани от гипсокартон - актуализираме интериора
Проектиране на тавана от гипсокартон в спалнятаПроектиране на тавана от гипсокартон в спалнята
Гипсокартон и опъвам таван - интересен и оригиналенГипсокартон и опъвам таван - интересен и оригинален
Изчисляване на тавана от гипсокартон не купуват излишъкИзчисляване на тавана от гипсокартон не купуват излишък
Как да поправим гипсокартон на тавана, закрепваме скелет и листовеКак да поправим гипсокартон на тавана, закрепваме скелет и листове
Как да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуванеКак да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуване
Критерии за подбор на тавани за окачени таваниКритерии за подбор на тавани за окачени тавани
» » Монтаж на окачен таван
© 2021 BggeHat.com