Дървени тавани и тяхното място в модерния интериор

Дървените таванни конструкции като елемент на интериора не са изобретение на съвременните дизайнери, а напротив, това е един от най-старите начини да украсите дома си, създавайки уютна атмосфера в него.

Декоративни възможности за дървени тавани

Днес пазарът предлага голямо разнообразие от вариации по темата на тавани, изработени от дърво, различни по цвят, текстура, украса. Такова разнообразие гама от материали ви позволява да създадете тавани за всякакви стилистични решения в интериора, които ще се вписват перфектно в цялостната концепция на проекта и могат да бъдат комбинирани с стените, подовете, обзавеждане и аксесоари.

Изглежда страхотно дървен таван структури с вградени осветителни тела, които позволяват на зониране пространство чрез осветление изравнени, декоративен тавани, извити, както и покритие с декоративни вложки или инкрустации. Един добър производител може да предложи на своите клиенти и двете завършени тавани, както и възможност да се направи изключителен таван проектирана от дизайнера или на самия клиент.
Къщи от греди

Предимства на дървени тавани



Основното предимство на дървените тавани е екологичните характеристики, които им позволяват безопасно да се монтират не само в дневните, но и в детските стаи. Дървото не отделя токсични вещества във въздуха и създава оптимален микроклимат за организма.

Ууд е отлична звукоизолация материал, така че повечето от тези структури окачване, монтирани в тези помещения, в които изолацията на звука трябва да е перфектен - в офисите на изпълнителните директори, акустични звукозаписни студия, спални.

Дървото позволява на дизайнерите да създават различни таванни структури, различаващи се във форми, цветове, размери, текстури, които отговарят на всяка стилистична посока - от класиката до модерността.

Монтажът на дървени тавани е много прост и не отнема много време, защото не е необходимо специално да подготвят работната повърхност. Също така, таваните лесно се разглобяват и повредените площи се сменят с нов панел.

Благодарение на всички тези качества, таваните от дърво привличат повече внимание и, както прогнозират експертите, потребителското търсене ще се увеличи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Как да изберем таван в залатаКак да изберем таван в залата
Дървен таван във вътрешността на оригиналната облицовкаДървен таван във вътрешността на оригиналната облицовка
Комбинирани опънати тавани в залата възможни опцииКомбинирани опънати тавани в залата възможни опции
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Скици от тавани от гипсокартон - модерни тенденцииСкици от тавани от гипсокартон - модерни тенденции
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
» » Дървени тавани и тяхното място в модерния интериор
© 2021 BggeHat.com