Ремонт и монтаж на окачен таван

В съвременното строителство се използват непрекъснато нови технологии, включително при монтаж на тавани. За известно време последните тавани за новостите - опънати остават популярни и търсени. Какво трябва да знаете, ако искате да направите такъв таван във вашия дом, офис или апартамент?

Таванът за опъване е специално покритие, което се простира малко под стандартния таван и е прикрепено към страничните стени, когато е монтирано върху монтажните скоби. Процесът на създаване на такъв таван преминава през няколко етапа, които включват измерване на диагоналите на бъдещата подготовка на тавана плат, формирането на структурата на каркаса, опъването на плата върху него и монтаж на вентилационни, осветителни тела, полилеи. Монтирането на тавана се извършва със специален "горещ пистолет", който загрява платното до 50 градуса, така че да е равномерно прикрепен към рамката.

За да не харчите пари за фалшиви продукти, обръщайте внимание на етикетирането на продуктите. Настоящият материал показва броя и размера на платното. Също така има маркови опаковки.



Като цяло, опънати тавани могат да бъдат разделени на две групи, които се различават по начина на монтаж. Има харпун и система за закрепване, която не може да бъде захваната. Първата опция включва използването на харпун по време на инсталацията. Тази система също така позволява разглобяване и ремонт на опъна таван. Системата Bezropupannaya на практика премахва възможността за демонтаж на тавана и значително усложнява ремонта му, затова е по-евтино.

Опънати тавани са изработени от PVC фолио. Безшевната версия е изработена от тъкан, която има полиуретанова импрегнация. Също така таваните се различават по форма, която клиентът ще измисли за себе си.

Преди да инсталирате таванния таван, трябва да поставите и стационарния таван. Стените трябва да са здрави. Ако са изработени от гипсокартон, препоръчително е те да бъдат допълнително подсилени. Обмислете също така разположението на осветителните тела и подгответе необходимите елементи за фиксиране.

Предимствата на тези тавани са лесната инсталация, екологичната съвместимост на продукта, както и неговата практичност, издръжливост, красив облик и способност за създаване на уникален дизайн.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
Вградени осветителни тела за опънати тавани тип и характеристикиВградени осветителни тела за опънати тавани тип и характеристики
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Как да инсталирате технологии за окачени тавани технологияКак да инсталирате технологии за окачени тавани технология
Технология на монтаж на опънати тавани - етапи на монтажТехнология на монтаж на опънати тавани - етапи на монтаж
2-Степени опънати тавани - монтаж2-Степени опънати тавани - монтаж
Ремонт на опъвам таванРемонт на опъвам таван
Простри таван и полилей направи компетентен изборПростри таван и полилей направи компетентен избор
Правила за монтаж на таван за разтяганеПравила за монтаж на таван за разтягане
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
» » Ремонт и монтаж на окачен таван
© 2021 BggeHat.com