Малко за опънати тавани

Малко за опънати тавани

Напрегнатите тавани, които в края на миналия век се смятаха за привилегировани само за много добре развити хора, вече са на разположение на обикновения човек. Дори ако няма пари, можете да установите таван на кредита, тъй като почти всички компании, които продават опънати тавани, включително ги продават на кредит. Състои се от удължен таван, изработен от рамка и бельо. Рамката се монтира към тавана и стената по периметъра на тавана и лентата се изтегля върху нея. Самото платно е разделено на два вида:

  • PVC (винил)
  • тъкан

PVC - бельото са по-евтини и имат по-широка гама от цветове и текстури. Но те също имат недостатъци, основен от които е нестабилността на механичните товари. С такава кърпа трябва да бъдете много внимателни, да не изхвърляте нищо остър, тъп и тежък, да не докосвате стълбата, мебелите и други предмети. Платът не може да се похвали с такъв широк диапазон от винилови аналози, но струва повече, продължава по-дълго и с механичен ефект се справя по-добре.

Що се отнася до цвета на платното, то може да бъде всичко. Можете също така да поръчате матов лист, огледален, лъскав, шарени, с картина, с индивидуален фотопечат, а не само. Таванът със шевове е по-евтин от безшевни. Това трябва да се вземе предвид при покупката. Тя трябва също така да вземе предвид факта, че наличието на осветителни устройства също оказва голямо влияние върху разходите. Цената на платното зависи пряко от неговите свойства и страната на производство. Най-евтините бельо са матирани, направени в Русия или Китай. Европейските платна са по-евтини, се отличават с високото си качество и широка гама от цветове и текстури.



Не гони ниска цена и да си купи много евтино окачен таван. Това може да е опасно за здравето. Много хора инсталират дом евтин таван на китайски картини, често се оплакват от главоболие, гадене, хронична умора и други заболявания. Може би цялото нещо е само качеството на платното. Факт е, че много безскрупулни производители могат да произвеждат плат в импровизирани условия на радиоактивни и токсични рециклират. След обработка на суровините вредни вещества няма да се изпари и сега присъства в интернет.

За да се избегнат подобни проблеми, е необходимо да се закупят тавани в надеждни компании, които при поискване трябва да предоставят на купувачите всички придружаващи документи и сертификати за качество.

Е, ако искате да вземете заем под гаранция - посетете сайта приемете; fc.ru. Само там можете да отпускате всякаква сума пари с минимален интерес.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удължен таван с фотопечат - опции за дизайнУдължен таван с фотопечат - опции за дизайн
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Светещи таванни таванни начини за създаванеСветещи таванни таванни начини за създаване
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Излагане на мита за вреда на здравето на опънати таваниИзлагане на мита за вреда на здравето на опънати тавани
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
» » Малко за опънати тавани
© 2021 BggeHat.com