Удължен таван с фотопечат - опции за дизайн



Простиращите се тавани бързо станаха популярни благодарение на факта, че с тяхна помощ можете лесно да възстановите повърхността, като я направите безупречен външен вид. Това може да се види при гледане на снимката. Тъй като такива проекти не изискват изравняване на повърхността на основата, а инсталирането се извършва бързо и без прах, те могат да бъдат направени дори и без да се поправи цялата стая. Заслужават специално внимание опънати тавани с фото печат - те могат да се украсяват с всеки интериор.

Изчертаване на изображение върху лентата за опъване

Опънати тавани предоставят на потребителя широк избор: богатство от текстури и нюанси ви позволява да създадете стотици дизайнерски опции. Ако добавим към това разнообразието от форми и възможността за провеждане на експерименти със светлинни устройства, можем да кажем с увереност, че няма стотици, а хиляди варианти. Печат на снимки за опънати тавани допълнително увеличава възможностите - с тяхна помощ можете лесно да създадете уникален интериор.
опънати тавани с фотопечат
Поръчка на тавани фотопечат, клиентът ще трябва само да изберете изображението, което харесва и да го превърне в електронна форма (тези изображения и снимки са фирми, които се занимават с монтаж на окачени тавани, но клиентът може да предостави на своя). За да прехвърлите изображението върху платно, той се увеличава, като се използва голям принтер с висока разделителна способност.
За да създадете таван за разтягане с фотопечат, приложете екологично чисти, устойчиви на изгаряния и ефекта на интериорните бои, които нямат никакъв мирис. Ето защо резултатът е висококачествен и изображението не е пречка за грижата за платното.
опънати тавани в кухнята
След като клиентът постави поръчката, изпълни няколко снимки. По негово искане проби могат да бъдат създадени на различни основания. Можете да видите как ще изглеждат опънати гланцови тавани с фотопечат, матирани, създадени на цветен или бял фон. Широкоформатният печат се извършва, след като пробата е одобрена от клиента.

Избиране на основата за отпечатване на снимки

Най-добрата база за отпечатване на снимки е безшевен таван от бял цвят. Най-големите изображения могат да се видят на повърхностите на тъканите, тъй като те нямат шевове, които могат да изкривят модела. Такива картини са почти неограничени по дължина, но на ширина те могат да достигнат пет метра. Например, това прави възможно създаването на цветя за отпечатване на снимки върху опънати тавани.
опънати тавани
Филмовите повърхности имат ограничения по отношение на ширината на изображението. Това зависи от дадения параметър в самата кърпа, която се използва от компанията. Обикновено това е 3,5 метра, но понякога е по-малко. Някои компании започнаха да използват широко PVC фолио - до 5 метра. Разбира се, върху такива платна можете да създадете таван за разтягане с фотопечат с голям размер. За да създадете снимка на PVC фолио, която е опъната по време на инсталацията, се използва специална технология. Компресираното изображение се разтяга едновременно с основата, върху която е приложено, и придобива окончателната форма.
Можете също да направите опит да направите фотопечат върху заварено платно. Това може да бъде постигнато чрез комбиниране по време на производствените фуги на съседни парчета материал. Но това не гарантира, че дизайна на опънати тавани с фотографско отпечатване след инсталацията ще бъде успешен. Не забравяйте, че най-реалистичните изображения се получават на матова повърхност от бяло.
отпечатайте цветя на опънати тавани
Отпечатването на изображения е възможно на платното от всякаква текстура: матова, лъскава, сатен, метална, велурена, полупрозрачна. Но идеалният вариант е матовото бяло бельо.

Размер на изображението

Размерът на полученото изображение до голяма степен зависи от вида на опъвания таван. Понякога, поради редица технически причини, е невъзможно да се направи голям, заемайки целия таван, но човек не трябва да се разстрои за такова нещо. Снимка с малък размер, затворена в гипсов картон с подсветка или в рамка с различен цвят, не изглежда по-лошо. Ако направите фотопечат върху опънати тавани в кухнята, те могат да получат оригинален външен вид, като създадат украшение около периметъра на основата. Това решение е подходящо за други стаи. В случай, че фотопечатът се прилага само върху част от тавана, цената му се изчислява въз основа на площта на правоъгълника, което ограничава изображението.
Stretch таван с фото печат, пример за видео:

Изберете изображение

опънати гланцови тавани с фотопечат
Най-популярните теми за създаване на снимки са:
  • пейзажи и неподвижности;
  • абстракция;
  • възпроизвеждане на стенописи и картини на известни художници;
  • животни, пеперуди, цветя, дървета и други предмети с жива природа;
  • пространство и небе (често се прави на опънати тавани за отпечатване на снимки със звездно небе);
  • йероглифи, монограми, писма, текстове;
  • фантастични изображения;
  • геометрични и цветни орнаменти;
  • герои на карикатури и приказки (използвани за декориране на детски стаи).
Таваните с 3D фотопечат заслужават специално внимание - такива изображения изглеждат обемни, визуално увеличават пространството и височината на стаята.
Удължен таван с опции за отпечатване на снимки
Ако никоя от изображенията, които се предлагат от компанията, клиентът не харесва, има възможност да използвате собствения си. Тъй като може да служи като всяка снимка, изтеглена от интернет, или лична снимка. Но тя ще трябва да бъде преформатирана в електронна версия и да направи няколко пробни образци.
3 д окачени тавани: опции за проектиране".
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
3D окачени тавани - изключително3D окачени тавани - изключително
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Комбинирани опънати тавани в залата възможни опцииКомбинирани опънати тавани в залата възможни опции
Изкуство отпечатайте върху опънати тавани за какво да обърнете вниманиеИзкуство отпечатайте върху опънати тавани за какво да обърнете внимание
Протезиран таван с модел - декорация на апартаментПротезиран таван с модел - декорация на апартамент
Простри тавани палитра от цветове и широк асортиментПростри тавани палитра от цветове и широк асортимент
Дизайнерски опънати тавани - творчески декорДизайнерски опънати тавани - творчески декор
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
» » Удължен таван с фотопечат - опции за дизайн
© 2021 BggeHat.com