Простри тавани палитра от цветове и широк асортимент



Днес stretch тавани са много популярни. На първо място, това се дължи на тяхната цветна палитра. Тук можете да видите както бели, така и оцветени платна. Можете също така да подчертаете таваните с фотопечат и без него. Ярките и ярки нюанси са представени от широк спектър, така че можете да уредите уникален дизайн във вътрешността на стаята си.
палитра от опънати тавани
Статията разглежда цветовете и нюансите на опънати тавани. Разбира се, ние ще ви помогнем да изберете правилния цвят и нюанс на опъна таван.

Опънати тавани - палитра за гланц и матови повърхности

Гланцираните опънати тавани имат много по-променлив цветен диапазон в сравнение с матираните тавани. Цветовете на всички цветове са представени в огромни количества. Можете да избирате между сини, жълти, червени, зелени, бели и други популярни цветове (по-подробно: "Опънати тавани - цветовата схема: принципите на избор") Основното нещо е да се вземат предвид интериорните елементи.
PVC филмът на опънатия таван има защитен слой. По този начин таванът не изгаря след определено време. Разбира се, мембраната на фолиото само влияе положително върху наситеността на цвета на повърхността.
цветни палитра опънати тавани
Ако всичко е ясно, с ярки и наситени тавани, то удължените тавани на пастелни тонове не са удивителни. Като правило говорим за повърхност от бежов цвят.
Ако говорим за нюанси, тогава най-популярните са:
  • пясъчни нюанси;
  • слонова кост;
  • сянка на суфле;
  • сянка на шампанско.

Палитра от цветя за опънати тавани с матова повърхност

Матовите опънати тавани отразяват слабо осветлението. При тези условия най-предпочитаните опции са светли нюанси. Това се дължи на особеността на подложката, която винаги ще изглежда твърде мрачна.
как да изберете цветна палитра от опъвам таван
Задачата на матираните тавани е създаването на таван с нисък ключ. Препоръчителна палитра - класически или модерни интериорни опции. Най-често се предпочитат бял цвят и неговите нюанси (понякога носят малки частици от други цветове). Например, можете да изберете таван от сатен или перла. Това е един вид "златна средна" между блясък и мат - таванът може да отразява светлината, но в същото време няма огледална повърхност. Най-популярните нюанси: кварц, метал, пясък и перла.
Съвет: Shine ще изглежда хармонично в състава на изключителен интериор. Обикновените стаи само подчертават претенциозността на платното и скриват достойнството на модерния интериор.

Простри тавани - палитра от цветове и нейния избор

Ако има трудности при избора на цветове и нюанси на опънати тавани, препоръчително е да се консултирате със съветите. Ние ще се опитаме да им дадем да ви помогнат да изберете най-ефективния нюанс на тавана на разтягане:
  1. В присъствието на малка стая, която визуално би била желателно да се увеличи, спрете избора на светли нюанси на таваните. Разликата между мат и блясък не е така. Това се дължи на факта, че бял лъскав таван отразява по-малко светлина от тъмната. Също така можете да прибягвате до избор на студени нюанси, например синьо. Разбира се, първата асоциация е високо небесно синьо.
  2. В голяма стая се препоръчва използването на тъмни гланцови опънати тавани. Изборът на палитрата в този случай е свързан с интериора. Можете да експериментирате от тъмнозелени и синьо до черни нюанси. Тъмният блясък ще премахне блясъка между височината на тавана и голямата площ на помещението. Можете също така да използвате топли ярки цветове - жълт, оранжев, червен и др. В резултат на това помещенията ще бъдат уютни и модерни.
опънати тавани палитра от цветове разнообразие
  • Дизайнът е комбинация от различните му елементи. Когато избирате цвета на опъна таван, помислете за цялата палитра от интериора. Класически интериор: изберете за тавана сянка, която би била 2 пъти по-лека от стените и мебелите. Други видове посока на проектиране позволяват използването на тъмни тавани. Не забравяйте, че много зависи от местоназначението на стаята. Обърнете внимание на това, когато избирате цвят за опъвам таван.
  • Не се страхувайте да използвате опънати тавани с фотопечат. Те ще допълнят помещението с липсващия цвят и ще го направят модерен.
  • Съвет: Бъдете внимателни, тъй като редовният модел на тавана може не само да се отегчи от време, но и досадно. Използвайте картини, които са приятни за окото във форма и цвят. Прочетете също: "Как да изберем цвета на опъна таван - съвети".
    Как да изберем цвят за опъвам таван, подробно видео:

    Stretch тавани - палитра от цветя

    По правило палитрата от опънати тавани се представя в големи обеми, които постоянно се попълват. Ако желаете, можете да направите поръчка в специализиран магазин за нов нюанс. Експериментирайте, защото цветният дизайн е първото нещо, което хваща окото ви при гледането на детайлите на интериора. Таванът трябва да е един с останалата част от стаята ви, а също така да ги допълва и в никакъв случай да не се откроява.
    Помислете за вашите вкусови предпочитания и предпочитания на вашето домакинство. Струва си да се обърне внимание на интериорния дизайн, настроението и ситуацията. Днес можете да срещнете много фотографски материали, които визуално ви показват целта си. Визуално виждане за завършените интериорни решения можете лесно да изберете цветовия диапазон за опънатия таван на вашата стая.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Stretch таван в банята - надежден и практиченStretch таван в банята - надежден и практичен
    Изборът на цветен таван - нежностите на изборИзборът на цветен таван - нежностите на избор
    Цветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдатЦветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдат
    Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
    Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
    Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
    Простри тавани и техните предимстваПростри тавани и техните предимства
    Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
    Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
    Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
    » » Простри тавани палитра от цветове и широк асортимент
    © 2021 BggeHat.com