Изборът на цветен таван - нежностите на избор



Модерността и стилът днес са синоним на опънати тавани. Технологията ви позволява да дадете на тавана различни форми. Тук можете да експериментирате с цветове и текстури от платове. Много често при избора на скица възниква въпросът, какъв цвят трябва да се направи, за да се направи таванът за разтягане?
И това не е изненадващо, защото окачените тавани не служат нито една, нито две години. При тези условия покритието трябва само да предизвика положителни емоции в домакинствата и гостите.
разтегателен таван двуцветен
Изборът на цвят таван таван - отговорен мярка, защото, в крайна сметка, трябва да се създаде естетически и цветни пространство.
Счетоводни параметри при избор на цвят на тавана:
  • Функционална стая на селска къща.
  • Декорация и стил.
  • Стаята и височината на стените.
  • Цветът на стените и мебелите сянка.
  • Желания и вкусове на собствениците на жилища.

Бял таван - класически

Повечето от клиентите предпочитат класическо оформление на помещенията. Изборът на бял таван с матова текстура е свързан с това. Традиционно този дизайн създава впечатление за домашен комфорт и просто решение за интериора. С други думи, такъв вариант на таванния дизайн ще задоволи цвета на всички форми на интериор. Бял таван може да се намери в някоя от стаите. Пастелните цветове ще помогнат за създаването на спокоен интериор и за богата атмосфера. Единственото нещо, което трябва да имате предвид е, че класиката се комбинира само с матова структура, а авангардът - с лъскав таван.
комбинация от цветови опънати тавани
Съвет: При инсталиране на гланцови тавани се препоръчва да се допълни цялостният дизайн с помощта на текстуриран интериор.
Гланцови бели тавани могат да се използват под формата на вложки в гипсокартон. В резултат комбинацията от текстури ще подчертае специален стил.

Цветен таван

Модерността налага отклонение от моделите и традициите. Цветни тавани - точно това, от което се нуждаете, творчески собственици. Нека да поговорим за оцветяването на опънати тавани.

Сив таван

Сивото е неутрално. Той се вписва в съвременните форми на интериора.
комбинация от цветови опънати тавани
Сива комбинация от цветове - опънати тавани и:
  • Червен цвят.
  • Розово и синьо.
  • Люляк.
  • Черно и бяло.
Съвет: Ако имате намерение да инсталирате светло сив таван, то може да бъде опъната до цялата площ на стаята. Тавани от тъмно сиво са по-добре да се използват, като вложки в бяла гипсова шкаф.

Бежови цветови комбинации опънати тавани

Всички нюанси на бежовия цвят са много популярни. Често собствениците искат да заменят традиционния бял цвят, като същевременно запазват класическия стил на интериора. Идеални опции са цветовете на слонова кост, шампанско или разтопено мляко. Бежовите светлинни нюанси обогатяват стаята с лекота и комфорт. В този случай цветът лесно ще се хармонизира с всички нюанси на интериора.

Жълт таван

Жълтото е винаги връзка със слънчева светлина, триумф и щастие. Такива нюанси със сигурност ще надигнат настроението и ще бъдат подхранвани за следващия ден.
какъв цвят да направи таванът за разтягане
Съвет: Когато избирате тон, не предпочитайте прекалено ярки нюанси. Наситеният жълт цвят може да доведе до дразнене.
Жълтите опънати таванни вложки ще се поберат във всички видове хол, детска стая или в залата.
Съвет: Идеалната комбинация ще бъде комбинация от светло жълти цветни опънати тавани с цвят на интериорни елементи. И насищането на второто трябва да надделее.

Оранжев таван

Дизайнът за смели и съвременни хора, които не се страхуват от радикални промени в интериора. Цвят по същество - слънчев, спонтанен, активен и млад. Оранжевият цвят на тавана обикновено се намира в дневните, кухните, залите и в детските стаи. Въпреки това, за спални, опъвам таван bicicour е неприемливо.

Червени опънати тавани - съвпадение на цветовете

Червеният е символ на дейност. Популярните опънати тавани цветове са направени в червено (вложки). Подобни цветове могат да бъдат намерени в трапезарии, зали, бани и всекидневни.
опънати тавани

Таванът на розовите тонове

Пинк е колекция от червени и бели нюанси. Голямо количество червено създава насищане и сила на звука. Преобладаването на бялото е за лекота и полет. Розовите цветове се използват за декориране на детските стаи. Подобни цветове се намират в кухните и в хола (виж:Опънати тавани в хола - уникален интериор").

Сини или тюркоазени тавани

Синият цвят символизира известно спокойствие. Не е за нищо, че безоблачното небе над главата е точно като тонове. Синият цвят на тавана обикновено се намира в помещения, където често се използва вода. Това са бани и басейни. Дизайнерите препоръчват използването на сини нюанси за таваните на спалните, дневните и децата.
правилният избор на цветен таван

Синият таван

Таванът на син цвят ефективно ще изглежда с формите на осветление под формата на "звездно небе". Най-често можете да намерите син цвят в спалните и в хола. Въпреки това, прекомерният тон на синьото не се препоръчва за целия таван. Би било по-подходящо да се правят вложки в бяла кутия от гипсокартон.

Таван на виолетово или лилаво

Идеален дизайн за творчески хора, които се опитват да придадат своя интериор модерен стил. Лилавите нюанси също се предпочитат за детските стаи за момичета.
как да изберем цветовете на опънати тавани

Таван на зелен нюанс

Зеленият цвят символизира природата и присъствието й в домашната среда е много успокояващо. Светли нюанси на зелено могат да бъдат намерени в спални и разсадници.

Шоколадов таван

Най-популярната сянка сред всички тъмни тонове. Шоколадовият цвят не е по-нисък от класическия черен. Избира се, ако не искате да покажете ненужната интериорност на интериора. Цвят подходящ за шкаф, хол, стая за книги или за коридора.
Как да изберем цвета на опъна таван, повече във видео:

Опънати тавани - комбинация от цветове

Когато инсталирате опънати тавани, цветовото съвпадение е много важен процес. В края на краищата, психологическата атмосфера в стаята е изцяло свързана не само с общата среда на интериора, но и с повърхността над главата - тавана. За други нюанси на избор на цвят можете да научите от фото и видео материали. Прочетете също: "Как да изберем цвета на опъна таван - съвети".
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Простри тавани палитра от цветове и широк асортиментПростри тавани палитра от цветове и широк асортимент
Как да нарисуваме таван за разтягане - препоръкиКак да нарисуваме таван за разтягане - препоръки
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
Таван в стила на високите технологии - модерно решениеТаван в стила на високите технологии - модерно решение
Таванната повърхност, как да я направите оригиналнаТаванната повърхност, как да я направите оригинална
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Простри тавани в детската стаяПростри тавани в детската стая
Как да изберем опъвам таванКак да изберем опъвам таван
Бял или цветен удължен таванБял или цветен удължен таван
» » Изборът на цветен таван - нежностите на избор
© 2021 BggeHat.com