Мат или лъскав таван

Мат или лъскав таванОпънати тавани са много популярни при завършване на апартамент или къща. Те са практични и издръжливи, гаранцията на производителя се определя от достатъчно дълъг експлоатационен живот. За опънати тавани производителите използват различни дизайни и видове кърпи.

Таваните могат да бъдат под формата на звездно небе, или в стандартната версия, на едно ниво и на много нива. Можете също така да кажете за видовете платна, има много от тях. Основните видове кърпи могат да бъдат: плат и с фотопечат, лъскава, сатен, матова, полупрозрачна.

Въпреки това, два вида са много популярни сред купувачите: гланц и мат. Най-вероятно тази популярност се дължи на съотношението цена и качество. Качеството и структурата не се различава от структурата на окачените тавани като цяло, но цената е доста ниска в сравнение с другите видове.

И двете картини са изработени от PVC фолио, матова и гланцирана текстура. Показателите за техния живот са същите като при всички опънати тавани PVC. Матовите и лъскави по своята функционалност и технически характеристики не са по-ниски един от друг. Тяхната разлика е само във външни качества.



Матовата текстура дава на тавана идеално подравнена повърхност и се представя в различни нюанси и нюанси. Изборът на матова текстура не се ограничава до стандартните цветове. Шевовете на матови платна са невидими. Какво не може да се каже за гланц, защото шевът върху тях е доста забележим.

Гладкият таван отразява светлината и има огледален ефект. Този вид текстура е по-подходящ за стаи с тъмно осветление или помещения с недостатъчно осветление. Трябва да се помни, че колкото по-тъмен е гланцът, толкова по-високо е огледалото, отразяващият ефект.

По принцип, като една от възможностите, можете да помислите, че това е многоетажна конструкция на тавани с използване на матова и гланцова текстура. Във всеки случай трябва да имате предвид височината на таваните, стила на интериорния дизайн и размера на помещението. Матовите текстури са подходящи и за създаване на рисунки върху платното, в хармония с декоративните дизайни. Матовото платно е по-лесно почистващо, не оставя никакъв развод, гланц - напротив, изисква по-голяма грижа. Измиването им е много внимателно, в противен случай появата на разводите няма да ви остави да чакате. В този или в този случай изборът на фактури все още е ваш.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Платно за опъвам таван, който е по-добре - филм или платПлатно за опъвам таван, който е по-добре - филм или плат
Каква е собствеността на таванния таванКаква е собствеността на таванния таван
Какви опънати тавани са по-добре плат или PVCКакви опънати тавани са по-добре плат или PVC
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Бял матов разтегателен таван - достойнствоБял матов разтегателен таван - достойнство
Удължен таван с фотопечат - опции за дизайнУдължен таван с фотопечат - опции за дизайн
Простри тавани палитра от цветове и широк асортиментПростри тавани палитра от цветове и широк асортимент
Какво представляват опънатите тавани - класификацияКакво представляват опънатите тавани - класификация
Простри конструкции от PVC материалПростри конструкции от PVC материал
Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
» » Мат или лъскав таван
© 2021 BggeHat.com