Простри конструкции от PVC материал

Простри конструкции от PVC материал

Често избирайки в полза на довършването на таванната повърхност с опъваща структура, клиентите избират PVC материал. Това се улеснява не само от високата производителност на PVC филма, но и от функционалността, качеството и надеждността му.

Фирмата Аста М, която вече произвежда опънати тавани от 10 години и извършва техния монтаж, има в асортимента си такива видове PVC материали:

  • тъп
  • лакиран
  • атлаз
  • велур
  • полупрозрачен
  • преплетен
  • Metallic.

ПВЦ лентата Asta M са с високо качество. Това доказва наличието на сертификати за безопасност и качеството на всички продукти на тази компания. Поради огромния опит, експерти Asta M изпълняват сложни структури на опън, използващи ПВЦ фолио различни текстури и цветове: сродени продукти, мулти-ниво проектиране, системата "звездно небе", модулни дизайни, платове с печат на снимки, с проекцията и т.н.

Тавани на едно ниво

Тези продукти са класически плоски тавани. Тя може да бъде изпълнена не само от една текстура и цвят на материала, но и няколко от тях, които могат да разнообразят вътрешността на стаята.

Многослойни напречни структури от PVC материал

Често многопластова система предлага богата област, определена пространство на няколко зони, например, в кухнята, така пренасочат на готвене и хранене в спалнята - района шкафче и тоалетка с огледало в детската градина - място за игра, отдих и обучение.

Многопластовите опънати тавани се състоят от стъпаловидни кърпи с различна текстура и цвят - по желание на клиента. В тази система се използват няколко вида светлинни устройства. Тя, по силата на нейната оригиналност, привлича вниманието към интериора.

Тази конструкция намалява пространството на стаята, но за да не се намали забележимо визуално, трябва да се използва в такива системи лак PVC филм светъл или прозрачен материал - ". Окаже натиск върху главата", така че конструкцията не ще



Модулни системи

Те, подобно на много нива, разкъсват повече пространство от еднопластовите картини. Модулните структури са самоносещи рамки. Те са изградени от PVC материал, обикновено лак или полупрозрачна текстура.

Артистични картини

Това са продукти, които се произвеждат чрез прилагане върху PVC материал на картина, картина. Клиентът на компанията Аста М може да избере всяка снимка - това може да бъде стандартно изображение на техния фирмен каталог, както и картина или снимка по усмотрение на клиента и по негова молба. Снимката на PVC материали се нанася с висококачествена боя, която се нарича "Ecosolvent". Само тази боя е разрешена за използване в жилищни помещения, тя е екологична.

«Звездно небе»

Тези дизайни създават илюзията за собственото небе на тавана. Те се извършват по различни начини. Това може да бъде метод за отстраняване на светодиодите от повърхността на опънатия филм чрез пробиване в точките на екстракция. Също така, това може да бъде метод, без да се премахват LED нишките навън или с помощта на блестящите кристали на Swarovski.

Платове с проекция

Това са лакови или полупрозрачни платове, които имат сложен модел с преходни цветове. Пример за такъв продукт може да бъде намерен на официалния уебсайт на Asta M.

В допълнение, фирмата предоставя услуги за монтаж на отоплителни тавани, шумоизолационни системи, вентилация и др. Монтажът на опъващи конструкции е бърз и качествен, с най-голямо внимание. След монтажа няма прах или остатъци. При монтажа на PVC фолио се простира на 15 - 20 и получава перфектно плоска форма. Опитни монтажници са в състояние да разтеглят PVC материал до площ до 6 метра, като по този начин елиминира необходимостта от заваряване на бельото.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщатаСтрелец таван звездно небе шедьовър в къщата
Опънати тавани в хола - уникален интериорОпънати тавани в хола - уникален интериор
Как да изберем най-подходящия таван - ние решаваме заедноКак да изберем най-подходящия таван - ние решаваме заедно
Простри тавани в детската стая изберете дизайнПростри тавани в детската стая изберете дизайн
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Френските опънати тавани избират качествотоФренските опънати тавани избират качеството
Какви опънати тавани са по-добре плат или PVCКакви опънати тавани са по-добре плат или PVC
Комбинирани опънати тавани в залата възможни опцииКомбинирани опънати тавани в залата възможни опции
Как да изберем екологични опънати таваниКак да изберем екологични опънати тавани
Удължен таван с фотопечат - опции за дизайнУдължен таван с фотопечат - опции за дизайн
» » Простри конструкции от PVC материал
© 2021 BggeHat.com