Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщата



За да съзерцават нощното небе като много, затова изобретяват образа си върху таванските структури. Мигащите съзвездия ви позволява да се отпуснете, да се отпуснете и да се отървете от лошите мисли - това са допринесли за факта, че окачения таван с звездно небе е толкова популярен.
опъвам тавани звездни небе отзиви

Как да създадете тавани с звездите

Най-лесният начин за изобразяване на небето със звезди върху опъната платно - гладка повърхността й позволява да създавате невероятно реалистични картини, и благодарение на дълъг живот за дълго време, не е нужно да се притеснявате за ремонт. Монтирането на опънат таван "звездно небе" може да бъде направено по два начина. И в двата случая, необходимите прожекторите и оптични нишки, които са напълно безопасни, тъй като пространството между напрежението на полето, а основата се припокриват не съществува ел.инсталация.
Оптичният кабел не създава проблеми, които понякога възникват при окабеляването. В този случай можете да инсталирате и конвенционално осветление с помощта на висящи и вградени таванни светлини - оптичните нишки не създават пречки за тяхното инсталиране.
Разтегателна таванна инсталация Звездно небе
Първият начин не изисква пробиване. В същото време това е сложна технология, базирана на проекцията на поток от светлина върху долната страна на мрежата, която трябва да бъде възможно най-тънка. Първо, е направен фалшив таван (не само стреч, но и шперплат, а също и други материали). Изображението на звездното небе - галактики, съзвездия и т.н. се прилага към него. В него преди монтажа пробийте или пробийте дупките в зависимост от модела. Чрез тях, единични ръкави или влакна сгънати влакна оптични влакна. След като инсталацията приключи, те се изрязват до основата на тавана и се залепват.
След това се пристъпва към създаване на чист таван, който може да бъде матов или гланциран, нюанси на небето през нощта или с отпечатан модел. Стрелецното таванно "звездно небе" с фотопечат пее по-впечатляващо, отколкото само монофоничен фон - може да се види на снимката. Най-добре е да използвате матово платно, защото гланцът отразява интериора.
Пример за прилагането на тавана с ефекта на звездното небе може да се види във видеото:
Динамичните (активно движещи се) изображения са по-подходящи за дневна, развлечения, ресторанти. За спалнята и детската стая е по-добре да избирате по-тихи ефекти - например, бавно трептящи звезди. Такива тавани допринасят за релаксация, релаксация. Мащабите и яркостта на блясъка на "звездите" зависят от броя на влакнестите оптични влакна, доставени към точките. През деня тези тавани изглеждат обикновени, тъй като нямат пробиви и стърчащи навън оптични нишки.
звездно небе на тавана в детската стая
Във втория метод мрежата е пробита. В тавана на опън се създават дупки, през които нишките от влакна се разтягат (поотделно или във връзки). Те са залепени от неправилната страна и отрязани отвън - точно на повърхността или, позволявайки да се изпъкват с 1-2 милиметра. Когато проекторът е включен, светлината се прокарва по цялата дължина на оптичните влакна, а повърхността на тавана започва да свети със стотици малки светлини. Как изглежда, можете да видите на снимката.
Този метод позволява използването на декоративен дифузор дюза изработен от кристал, които са доведени пакети, състоящи се от няколко оптични нишки - повече от тях, по-ярко на светлината. В същото време обаче се изисква да се инсталират вградени части, за да се прикрепят всяка дюза, като се използва същата технология, както при вградени осветителни тела. Ако лещите не се използват, тогава тъканта трябва да има плътна текстура, така че през деня влакнестите нишки да не са твърде забележими (прочетете също: "Звездно небе: опъвам таван - технология споразумение").
Понякога влакнестите влакна не се крият, а напротив, те свалят няколко десетина сантиметра. В резултат на това видимостта на звездното падане се постига през нощта, но следобед таванът изглежда поне странно. По принцип такива тавани се правят в подходящата стая - например в ресторанти, нощни клубове.

Прожектори за тавани

За да се създаде таван за разтягане с звездно небе, се използва един от двата вида проектори - с LED или халогенни лампи.
Проектор за създаване на таван с ефекта на звездното небе
Светодиодните проектори са по-скъпи, но те дават възможност да създавате невероятно въображение 3D опънати тавани с образа на небето със звездите. В тези устройства да го контролира LED контролер верига, включващ най-различни програми за осветление, например, мъждукащите звезди, комети, плаващи въртящ галактика метеоритен дъжд. Светодиодните проектори могат да имат различен брой канали за връзка, като всеки от тях е осветен със собствен цвят, което създава невероятно красиви снимки на тавана.
В халогенните прожектори, в допълнение към ярката лампа, има ротационен цветен филтър. Тя се върти безшумно с определена скорост, която влияе върху цвета и яркостта на блясъка на влакнестите нишки, така че звездното небе изглежда мобилно (вижте също:3 д окачени тавани: опции за проектиране").
Алтернатива на опънати тавани
За да издадете поръчка за опъвам таван звездното небе с фотопечат (повече: "Удължен таван с фотопечат - опции за дизайн") не е достъпна за всички поради високата цена, но подобен ефект може да се постигне и по други начини.
звездно небе на тавана в апартамента
Небето на тавана с звезди е създадена и на всяка окачена конструкция - от шперплат, гипсокартон, PVC и т.н., ще трябва само да закупите проектор и оптични нишки. В таванната повърхност, както в лентата за опъване, се създават дупки и през тях се извеждат оптични нишки. Ако покриете тавана с тапет с изображението на нощното небе, ефектът ще бъде по-реалистичен, но можете просто да нарисувате повърхността в тъмносин цвят.
Ако финансовото състояние не остави много да бъде желано, има и изход. Вярно е, че резултатът няма да бъде толкова впечатляващ, но все пак доста добър. Луната и звездите са боядисани с безцветна флуоресцентна боя. Повърхността на тавана трябва да бъде напълно завършена, най-лесният начин да го нарисувате в цвета на нощното небе или да покриете с подходящ тапет. Блотовете и точките имат различен размер. През деня най-обичайният таван ще бъде, но през нощта той ще "играе".
По този начин, въпреки значителната цена на опъна таван "звездно небе", все още можете да създадете подобно изображение със собствените си ръце.

Проектиране на тавани

За разтягане тавани "звездно небе" отзиви са добри. Тяхната висока цена е повече от компенсирана от невероятно красив ефект и дълъг експлоатационен живот. Ако искате да създадете уникален интериор, можете безопасно да инсталирате тавани с "звездно небе" - и стаята веднага ще стане съвсем различна, "жива" и романтична.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Простри тавани и осветление - нюанси на дизайнаПростри тавани и осветление - нюанси на дизайна
Starry sky stretch ceiling - технологично решениеStarry sky stretch ceiling - технологично решение
Простри тавани в детската стая изберете дизайнПростри тавани в детската стая изберете дизайн
Изчисляване на възможните методи за опъване на таванаИзчисляване на възможните методи за опъване на тавана
Тапети на тавана звездно небе - видове материалиТапети на тавана звездно небе - видове материали
Опции за опъване на таванно осветлениеОпции за опъване на таванно осветление
Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
Красиви опънати тавани - опции за дизайнКрасиви опънати тавани - опции за дизайн
Оригинални тавани - смели идеиОригинални тавани - смели идеи
Stretch таван на облака - невероятно красиваStretch таван на облака - невероятно красива
» » Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщата
© 2021 BggeHat.com