Комплексен ремонт на апартаменти за дълго време

Днес, изграждайки домовете си, много се стремят да направят цялостен ремонт, който сега е модерен и популярен. Въпреки това не е толкова лесно да се изпълни това желание. В края на краищата му отнемат месеци. И през цялото това време е необходимо да бъдете сред закупените строителни материали, да вдишвате прах и през цялото време да скриете мебели в целофан. Има ли по-лесно решение на проблема? Разбира се. Предвид факта, че в настоящия момент на строителните пазари предлагат огромно разнообразие от строителни материали, е необходимо да се избере най-здраво и издръжливо, като се вземат предвид, за да излезе с интериорът е модерна и комфортна обстановка се запазва в продължение на много години. Професионалният ремонт Lux е готов да извършва качествени ремонти на достъпни цени.

Комплексен ремонт на жилища

таван

Има мазилки, напрежение, висящи, шкафове и други видове тавани, които са надарени с предимствата, недостатъците и съответно разходите.

Днес много от тях вече са оценили опънатите тавани, които съчетават цена-качество-трайност. Между другото, те са красиви и безопасни. Те представляват полимерен филм, който е опънат под тавана и фиксиран. С помощта на опънати тавани можете да излезете с много дизайнерски идеи, вариращи от обичайния монофоничен таван и завършващи с различни илюстрации или светеща нощ, звездно небе. Няма нужда от специални грижи. Самите производители дават гаранция до 15 години. Въпреки че, естествено, с изключение на гаранционния период, много се използва много по-дълго. Ето защо, можете да изчислите свободно работата на опънати тавани за 30 години. Устойчивият таван от тънък филм е в състояние да издържи значителни натоварвания. На 1 м2 - 100 литра. От всички недостатъци може да се отпусне прилична цена. Въпреки това, като се имат предвид многобройните предимства, опънати тавани заслужават.

прозорци
Сред прозорците материали, дърво и пластмаса се считат за дълготрайни. Вторият вариант може да продължи около 50 години. Същият експлоатационен живот на дървени прозорци от лиственица и бор. Прозорците от дъб ще стоят на 90 години. Предимството на пластмасови прозорци е достъпна цена, пожарна безопасност, лекота на поддръжка. Недостатъкът е фактът, че твърде евтините пластмасови рамки бързо пожълтяват и се деформират от температурните промени.



По-елегантен и аристократичен вид дървените прозорци. Въпреки това, с течение на времето тя потъмнява. При топлина се разпада, набъбва в дъжд и е запалим. При инсталиране на прозорци е необходимо да се обърне внимание на прозорците с двоен стъклопакет. От тяхното качество и надеждност на аксесоарите зависи от топлината, тишината и комфорта в къщата. Освен това, монтажът на конструкцията е много важен.

стени
Можете да смените стените с тапети, тапети, плочки, които ще симулират камък. Има много опции. Всичко зависи от семейните обстоятелства и настроението.

Paul
Подовите настилки трябва да бъдат избрани с дълъг срок на експлоатация. За всяка стая има различни материали за секс, които в крайна сметка се закупуват в зависимост от семейния бюджет.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Ремонт на мебели от дървени елементи и рисковеРемонт на мебели от дървени елементи и рискове
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Какво трябва да знаете, когато ремонтирате апартаментКакво трябва да знаете, когато ремонтирате апартамент
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Козметичен ремонт на апартаментКозметичен ремонт на апартамент
Ремонт на спалняРемонт на спалня
Време е да направите ремонт в апартамента.Време е да направите ремонт в апартамента.
» » Комплексен ремонт на апартаменти за дълго време
© 2021 BggeHat.com