Как да спестим за качествени ремонти?

Как да спестим за качествени ремонти?Към днешна дата основната реконструкция на общите къщи за недвижими имоти се финансира главно от средствата на Федералния фонд за подпомагане на реформата в жилищните и комуналните услуги, за сметка на собствениците, само 5 от цената на ремонта е била платена.

Сега те ще изместят почти всички притеснения за поддържането на общата собственост. В края на предходната година бе променен Жилищният кодекс, който се занимава с ремонт на жилища. През юни съответният закон беше приет само в територията Красноярск.

Преди собственици на жилища сега са отворени два основни начина: или да се дадат всички пари на един фонд, който трябва да бъде създаден във всеки регион, или да спестят дълго време на специална сметка у дома.
В първия случай средствата, разпределени всеки месец от собствениците за големи ремонти, ще започнат да се вливат в специален фонд и след това ще се прехвърлят за ремонт на едни и същи къщи, за които е настъпил периодът на ремонт.

Решете коя къща трябва да бъде ремонтирана първоначално, ще бъде правителството на територията Красноярск. "Когато се набират средства в общия фонд, къщи, за които страната не е изплатила различни задължения, първоначално ще бъдат за големи ремонти", казва председателят на общественото движение, наречен "Народен контрол в жилищните и комуналните услуги". Въпросът е, че по време на приватизацията държавата е била длъжна да препродава апартаментите едва след като са били в нормално състояние.

Във втората ситуация собствениците самостоятелно събират средства за ремонт по личната сметка на къщата. Този метод на натрупване от мнозина е оптимален. "Вече сме направили няколко специални курса на Академията за управление на къщата.



За да могат бързо да направят избор, собствениците нямаха много време. Те трябва да вземат решение по-рано два месеца след публикуването на регионалната програма (която се очаква да бъде публикувана през септември 2013 г.).

В съответствие с правилата, основните ремонти, при които старите асансьори, покриви, инженерни комуникации се променят, трябва да се извършват в къщата на всеки 25 години.

Онлайн магазин за градинско оборудване Agrotrading Москва предлага бензинов генератор Hyundai на достъпна цена!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на пода в ХрушчовРемонт на пода в Хрушчов
Закон от 2016 г. за свободното инсталиране на водомериЗакон от 2016 г. за свободното инсталиране на водомери
Ремонт на апартаментиРемонт на апартаменти
Колко изгодно е инсталирането на водомерКолко изгодно е инсталирането на водомер
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Ремонт на апартамент на кредит?Ремонт на апартамент на кредит?
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Характеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в КипърХарактеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в Кипър
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
» » Как да спестим за качествени ремонти?
© 2021 BggeHat.com