Характеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в Кипър

Не всички хора, които искат да имат имот на остров Кипър знаят, че изграждането на жилища тук се извършва с определени изисквания. Всички къщи трябва да бъдат построени върху скелетна основа, тъй като на острова има сеизмична дейност. По-ясно е необходимо да се издигнат сгради с помощта на монолитен стоманобетонен скелет, който се използва за изграждане на носещата част на къщи и други конструкции.

Просто такава особена черта на строителството на сгради, забавя руснаците да си купят жилища в Кипър. Често това решение се свързва с естетически стандарти, които нямаме у дома. Например, поради откритите греди и колони в къщата, естетическият вид на сградата, според нашите сънародници, се влошава.

Всички тези предпазни мерки обаче само допринасят за вашата безопасност. Напротив, е необходимо да се предупреждава лицето, желаещо да закупи местните жилища, ако няма такива елементи. И ако структурата е построена без изпъкнали колони и греди, тогава по време на строителството на тази сграда са били нарушени всички необходими норми.

Днес не често виждате реклама, където има бележка "Ще купя къща или апартамент в Кипър". Това предполага, че хората, които искат да имат качествени жилища, често правят това чрез фирми и компании, които имат определени права да продават недвижими имоти в чужбина.



Обикновено уютна вила в Кипър се продава с комуникирани комуникации. Когато купувате парцел земя, трябва да обърнете внимание на неговата стойност, която не трябва да бъде повече от 27 дка. Между другото, районът, който купувате в Кипър, трябва да се използва за тази цел: промишлени, селскостопански, туристически и други. Въпреки че в Русия съществуват същите условия.

На пръв поглед купуването на имот в Кипър може да изглежда като много прост процес. Всъщност това е далеч от случая. Тук има нюанси, знаейки какво, можете да се застраховате срещу различни неприятности и измами.

Какво ви е необходимо при закупуване на имот в Кипър?
- да получи разрешение в "Министерския съвет";
- да има печат от поземления кадастър на остров Кипър;

Какво трябва да знам?
- закупуване на нова вила или апартамент, документа, който дава право на собственост, ще ви бъде даден не по-рано от 5 години или повече. Цялото това време не трябва да се преживява. Ако е необходимо, можете да използвате печата на поземления кадастър, който е държавен документ;
- за да получите заглавната страница, ще трябва да платите държавната такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Тухлена къщаТухлена къща
Канадска къща технология печеливша строителствоКанадска къща технология печеливша строителство
5 Стъпки към приватизацията на апартамент в Беларус5 Стъпки към приватизацията на апартамент в Беларус
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Предимствата и възможните рискове от инвестиране в жилищно строителствоПредимствата и възможните рискове от инвестиране в жилищно строителство
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Предимства на новите сградиПредимства на новите сгради
Дървени къщи от ламиниран фурнирДървени къщи от ламиниран фурнир
Характеристики на луксозните жилищаХарактеристики на луксозните жилища
» » Характеристики на строителство и покупка на недвижими имоти в Кипър
© 2021 BggeHat.com