Основен ремонт на базата на апартамента, стъпки на строителните работи

1Преди да започнете да описвате всички видове строителни работи, които ще се извършват по време на големи ремонти, трябва да разберете какво включва този процес. Най-голямата и пълна дефиниция се предлага във федералния закон (FZ-185). Той обяснява ремонта на апартаментите, тъй като извършването на разрешената работа от закона за отстраняване на неизправностите в износените структурни детайли на общите имоти на многоетажни сгради.

Основни ремонти: Основи

Преди да започнете ремонта, трябва да определите какво искате да имате след завършването му. Ако по време на работа планирате частично или цялостно преструктуриране на вътрешната част, не можете да се справите без купчина разрешителни. Този процес е много дълъг и скъп. Трябва да се има предвид, че преустройството, което докосва носещите стени или части от рамката, е невъзможно. Следователно, решете дали е необходимо да се премине тежък и нескъп процес на получаване на разрешение за плъзгане на вътрешния дял с няколко сантиметра.

Основни ремонти на апартаменти: етапи на работа

Освобождаване на място за строителни работи - това включва почистване на стаи от дизайнерски предмети и изключване на тока на апартамента. При извършване на ремонт в стаята, всички проводници трябва да бъдат изпратени в коридора, така че да е възможно да се свърже някое помещение за известно време след приключване на ремонта.



Отстраняване на тръби и тръби. Преди да започнете, трябва да сте сигурни, че в отоплителната система няма вода, а стените на студена и топла вода са здраво блокирани. Следва демонтаж на стари тапети и отстраняване на подови настилки и подови настилки. След отстраняването на стенното покритие се демонтират нови електрически кабели.

Корекция на стените, тя е мазилка или мазилка с гипсокартонени плоскости. Необходимо е да маркирате местата за преминаване на скрити комуникации в плана на стаята или да направите снимки на стени, след това да не си спомняте къде се намира тел или отоплителна тръба. В същото време е възможно да се работи върху облицовката на стените в банята и в кухнята. Работа за премахване на недостатъците на тавана трябва да се направи, ако възнамерявате да направите структура от гипсокартон или опъвам таван. Ако механизмът за опъване на тавана е замислен, този процес трябва да се извърши след приключване на всички строителни работи.

Shpatlevanie стени и таван с бъдещо повърхност почистване nazhdachkoy да го направи по-гладка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем добри строителни материали в магазинаКак да изберем добри строителни материали в магазина
Преструктуриране на жилищните помещенияПреструктуриране на жилищните помещения
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?Ремонт при закупуване на дом, как да го направя?
Няколко съвета за ремонтНяколко съвета за ремонт
Как да започнете ремонтаКак да започнете ремонта
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Как да започнете ремонтКак да започнете ремонт
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Започваме ремонт в нова сграда независимоЗапочваме ремонт в нова сграда независимо
» » Основен ремонт на базата на апартамента, стъпки на строителните работи
© 2021 BggeHat.com