Ремонт на апартамент на кредит?

На текущия пазар на недвижими имоти, така наречените "първични" жилища са в голямо търсене. Просто казано, апартамент в новопостроена къща, която е просто "кутия" с голи стени без покрития.

Въпреки че недвижимите имоти, продавани на вторичния пазар, са в още по-ужасно състояние, за цялостна ревизия ще трябва да добавите още около $ 5,000- $ 10,000.

За качествен ремонт в апартамента ще ви трябва много пари, които като правило не са във вашите ръце.

За да спестите нужната сума за повече от една година и искате да живеете в комфорт, вие искате тук и сега и следователно единственото правилно решение - ще бъде подготовката на банков заем за ремонт на апартамента. Тук в micfin.ru можете да попълните заявление за заем.

Между другото, можете да кандидатствате за заем директно от строителен магазин или фирма. И повечето хора предпочитат да получат заем веднага.

Трябва обаче да вземете предвид предимствата и недостатъците на подобно кредитиране. Банките често предлагат обикновен потребителски заем без обезпечение. Лесно е да се организира с минимален брой документи, а именно: идентификационен код, паспорт и отчет за доходите. Въпреки че подобно споразумение е много по-лошо от условията на защитения заем. В края на краищата, времето за погасяване на заем обикновено не е повече от две години, а сумата не надвишава 20 000 гривна. Освен това заемът се предоставя само на тези граждани, които имат високи официални доходи. В допълнение, лихвата по тези заеми е значителна: често за потребителски кредит трябва да платите 60-80, а за кредитна карта, само 25-40.

Повечето експерти препоръчват банката да получи целеви заем за закупуване на мебели, домакински уреди и други необходими неща.



Независимо от това, заемът под гаранция се счита за най-печелившия заем.

Имайте предвид, че условията за получаване на такива заеми са не само изключително печеливши, но и фундаментално различни от условията на кредитиране за закупуване на жилища.

Съдия за себе си: с минимална ставка 16-17 в националната валута и 2-14 в чуждестранна валута, срокът за погасяване на кредита е до 15 години.

В същото време, размерът на кредита може да бъде около 70-80 от пазарната цена на обезпечение недвижими имоти, което е не само апартамент, в който се извършват ремонти, но кола, парцел или друг недвижим имот.

Полезно е да знаете, че когато заемът е обезпечен с гаранция, жизнената застраховка на кредитополучателя е предпоставка.

Също така, цената на заема включва комисия на банката в размер на 1-2 и нотариална регистрация, но във всеки случай няма да плащат 2-3 пъти повече, както и с плащания на потребителски кредити.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на УкрайнаКак да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на Украйна
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Как да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаментиКак да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаменти
Как да изберем мебели за нов апартаментКак да изберем мебели за нов апартамент
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?
5 Стъпки към приватизацията на апартамент в Беларус5 Стъпки към приватизацията на апартамент в Беларус
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
» » Ремонт на апартамент на кредит?
© 2021 BggeHat.com