Как да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаменти

Във връзка с нестабилността и напрежението на икономическата ситуация у нас перспективата за поправяне на собственото ни жилище за повечето руски граждани се отлага за неопределено време.

Въпреки това, тези, които все още се тази рискована стъпка за създаването на комфортни условия в апартамента, очаквайки предстоящо сблъсък с недвижими липса на средства. За да се преодолее тази деликатна ситуация, особено след като допълнение, апартаментът е подготвен за ремонт, и стои с белени стени, има само един вариант - е да се вземе кредит в руски банки. В момента на всички банки в Русия такава услуга се предлага не само, но процесът на получаване на финансови ресурси постоянно се опростява. Ако искате да сключите заем за ремонт, ще бъде правилно да разберете текущите акции на руските банки, тъй като един от тях може да ви бъде от полза. Днес почти всички руски банки предлагат някакви акции.

След като вземете решение да вземете заем, е необходимо да дойдете на някоя банка в Русия и да информирате за желанието да получите заем. След това служителят ще бъде интервюиран и ще бъде помолен да попълни заявление. Струва си да се отбележи, че някои кредитни организации могат да изпращат въпросника чрез интернет мрежата. Обикновено периодът за разглеждане на заявлението е до 5 работни дни. Ако банката направи положително решение, клиентът се предлага да подпише договора. Като правило, банките в Русия могат да издадат заем за до 7 години. Трябва да знаете, че има два вида програми за кредитиране: целеви и нецелеви.

Доверието



Целевият тип кредитиране е по-приемлив поради ниските лихвени проценти и оптималния матуритет на заема. Такъв заем може лесно да бъде получен, тъй като банката на Русия ще знае каква е целта на този заем. Този тип заем обаче има свои собствени капани. Първоначално кредитополучателят трябва да предостави предварително изготвена оценка за ремонтните работи, която трябва да бъде изпратена за одобрение от финансовата институция. Важно е да се има предвид, че банката ще следи процеса на подписване на договор с изпълнителя, а в някои случаи дори може да препоръча на строителна фирма и може да даде пари, само ако кредитополучателят е готов да използва банкови услуги протеже. Като правило в тези фирми разходите за извършената работа ще бъдат много по-високи от средните пазарни цени.

нецелево

Непосочен заем се взема от банките на Русия без никакви цели и след получаване на парите клиентът може да ги похарчи по свое усмотрение, без да е необходимо да докладва. Също така строителната фирма и строителните материали могат да бъдат избрани индивидуално. Въпреки че има и недостатъци в този вид кредитиране. Един от най-важните е, че неговият лихвен процент ще бъде по-висок.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тарифи за водаТарифи за вода
Как да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на УкрайнаКак да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на Украйна
Електро топки за изборЕлектро топки за избор
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?
Малко за опънати таваниМалко за опънати тавани
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Ремонт на апартамент на кредит?Ремонт на апартамент на кредит?
Как да отворите съвети за строителна фирмаКак да отворите съвети за строителна фирма
Отопление на кредит в банки на РусияОтопление на кредит в банки на Русия
» » Как да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаменти
© 2021 BggeHat.com