Характеристика на фирмата за несъстоятелност

Значителните промени в законодателната база предопределят новите разпоредби в процедурата по несъстоятелност. Тези процедури са насочени към задоволяване на интересите на хората, които инвестират парите си в жилищното строителство, но поради неплатежоспособността на предприемача се натъкна на трудно финансово положение. Тези разработчици, които използват изцяло своите средства или получават инвестиции от юридически лица, ще претърпят фалит по традиционната схема на процедури.

За разработчиците на жилищни сгради ще се прилагат специални правила за закон, целта на което в крайна сметка ще бъде защитата на интересите на тези хора, които са направили инвестиция на парите в бъдещето на жилища, но той никога не се получи. По отношение на останалите разработчици ще се прилагат правилата за провеждане на общата процедура по несъстоятелност на ooo (с дългове).

Новото законодателство има за цел да гарантира изплащането на дългове на притежателите на акции, както в брой, така и прехвърлянето на обект за недвижимо имущество или незавършен обект в съответствие с изискванията. Сега процесът на изпълнение на изискванията на строителните участници е регламентиран от законодателството и е възможно те да участват в събранието на кредиторите на длъжника. Изчисляването на съществуващите изисквания на кредитора се извършва след като интересите на притежателите на акции са напълно изпълнени. Очевидно е, че тази разпоредба е много важна за акционера и защитата на неговите права. Независимо от опашката, заемодателят има право да получи 60 от стойността на продажбите.



Традициите на бизнес оборот, генерирани до голяма степен се дължи на факта, че по-голямата част от разработчиците и да започнете да работят в тази индустрия са дружества в съответствие със законодателството на работа на заеми, обезпечени правата на наличната земя и построена върху тези обекти обекти на незавършено строителство. В ситуация, в която заинтересованите лица подписват споразумение по закона, по силата на същия закон те също имат право да залагат.

Но трябва да се отбележи, че включването в регистъра на вземанията на кредиторите се извършва след прекратяването на споразумението между съинвеститори и разработчици. Прекратяването на договора всъщност означава прекратяване на ипотеката. При тези обстоятелства, банките-ипотекарните кредитори са преобладаващи в сравнение с притежателите на собствения капитал, които имат право на възстановяване: 60 приходите, разпределени точно да отговарят на техните изисквания, и има само 25 да споделят притежатели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Счупени 20802-89 обществени сгради и съоръженияСчупени 20802-89 обществени сгради и съоръжения
Изграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнетеИзграждане на търговски недвижими имоти откъде да започнете
Един апартамент с фино покритие е начин да спестите пари или да харчите пари?Един апартамент с фино покритие е начин да спестите пари или да харчите пари?
Срокът за замяна на водомериСрокът за замяна на водомери
Разстояние между къщата и оградатаРазстояние между къщата и оградата
Закон за инсталирането на водомери в 2016-та годинаЗакон за инсталирането на водомери в 2016-та година
Разход на газ без метриРазход на газ без метри
Как да отворите вашата строителна компанияКак да отворите вашата строителна компания
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Предимствата и възможните рискове от инвестиране в жилищно строителствоПредимствата и възможните рискове от инвестиране в жилищно строителство
» » Характеристика на фирмата за несъстоятелност
© 2021 BggeHat.com