Тарифи за вода

Тарифи за водаТази година много граждани на Руската федерация ще плащат за повишени тарифи за водоснабдяване. Тук, на първо място, става въпрос за онези, които отказват да плащат за предоставянето на обществени услуги. Списъкът включва и група жители на многофамилни сгради, които не желаят да инсталират водомери. Размерът на глобата за тези граждани ще се увеличи пет пъти.

Освен всичко друго, приходите за плащания ще придобият нова позиция. Въпреки това, всички основни аспекти трябва да бъдат обсъдени последователно.

Иновации в областта на водоснабдяването за 2016 г.

От 1 януари 2016 г. влезе в сила законодателен акт, който утежнява мерките за онези, които постоянно остават на длъжници. Законопроектът за водоснабдяването в някои случаи не се заплаща от двадесет и три процента от гражданите, които пребивават на територията на Руската федерация. Седемдесет и седем процента от жителите на страната редовно плащат комунални сметки.

Ако платите за вода през цялото време, "новите" тарифи няма да важат за вас. Те също така няма да получат глоби за спокойно уреждане. Възможно е да има ситуации, при които гражданинът е принуден да напусне или не може да получи заплата поради закъснението на второто.

След това обаче ще бъдат наложени санкции. Когато започне четвъртият месец, ще има остър скок в него. Неговият показател ще бъде приблизително равен на нивото от двадесет и пет процента заем на пазара.

Тарифи за водаНай-интересното е фактът, че увеличаването на санкционните плащания на длъжниците ще намали показателите, посочени в самите получатели на приходи, които с течение на времето дадоха определена сума за услугата, която са им предоставени. По това време организациите да предоставят жилищни структури със средства, за да затворят отворите за "неплащане", вземат банкови заеми на двадесет или повече процента.

Това е доста голяма тежест, която впоследствие ще бъде отчетена в платежните тарифи, издавани на населението, както и на организациите. Ако плащането се извърши навреме, отпускането на заеми с такъв размер ще бъде ненужно предприятие. В този случай, ако няма спад в нивото на плащане, значи увеличаването на спирането му значително.

Увеличаване на тарифите за водоснабдяване за периода 2016 г.

През 2016 г. бяха въведени коефициентите за повдигане на типа за установения стандарт, което може значително да увеличи разходите за водоснабдяване. Платежните транзакции могат да отидат много по-скъпо за собственика.

Това ще засегне тридесет процента от хората, живеещи в Русия, защото точно тази част от гражданите не са оборудвали жилищните помещения със счетоводни системи.



В периода от първи януари на тази година той е нараснал почти три пъти нормата, през юли, тази цифра е станал пет пъти, колкото е казал на редколегията на "Российская газета" заместник-министър на строителството на жилища и комуналните организация A.Chibis. Това означава, че тарифата ще се увеличи точно, докато се инсталират пълномощията. Промени от този вид бяха направени в официални постановления под номера на триста четиридесет и пет и триста и шеста. Те вече са одобрени в края на януари.Водомер

Заместник-министърът отбеляза, че коефициентите, използвани за жители, които нямат възможност да инсталират счетоводните системи поради технически проблеми, няма да го направят. Има само две причини, поради които руснаците не инсталират водомери. Първо, за тях това е доста скъпо предложение, поради което съзнателно те нарушават държавния закон.

В случай, че в апартамента, обитаван от дузина всъщност (хол, например, може да даде мигранти), но за разрешение за пребиваване тук живее само един човек е в тази ситуация, според изискванията на спецификацията, плащането трябва да бъде направено единствено за първи жител. Ако водата се използва от дванадесет наематели, няма да се вземе предвид устройство.

Тарифи за водоснабдяванеПлащането за напълно използвания обем вода се извършва от съседи, които имат инсталирани счетоводни системи. Устройството обикновено разпръсква "неравновесие", което се определя в общата рамка на специалните колективни нужди. Между другото, само защото на усърдни наематели започнаха по-строги мерки срещу неплатци.

Втората причина е чисто вътрешна. Повечето жители на Руската федерация не могат да инсталират измервателните системи поради натоварения график. И самата процедура непрекъснато се забавя от наемателите, оставайки в основата си.

Много хора не знаят факта, че инсталирането на измервателна система може значително да намали сметките за комунални услуги, но това може да се направи само ако действителното население на хората, живеещи в къщата, е същото като числото, регистрирано в помещенията.

Експертите изчислиха, че през шестгодишния период семейството, в което живеят трима души след инсталирането на регистрационния инструмент, може много добре да спести повече от двеста хиляди руски рубли.

Ако вземете предвид инсталирането на счетоводни системи, този вид задължение вече ще бъде наложено на самите наематели. Тарифите за водоснабдяване в различните региони на Русия са абсолютно различни един от друг. Например, в Москва, счетоводни системи могат да бъдат инсталирани от служител на управляващото дружество за сума от три до шест хиляди рубли.

Всичко зависи от състоянието на самите тръби. Ако градът не е голям, тарифата е много по-висока, защото конкуренцията се проявява тук в много по-малка степен, тъй като тук не се наблюдава голям брой организации, предоставящи водопроводни услуги.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тарифи за електроенергия към 1 юли 2016 г.Тарифи за електроенергия към 1 юли 2016 г.
Как да платите за вода без броячКак да платите за вода без брояч
Закон от 2016 г. за свободно калибриране на водомериЗакон от 2016 г. за свободно калибриране на водомери
Срокът за замяна на водомериСрокът за замяна на водомери
Схемата за инсталиране на общ студен водомерСхемата за инсталиране на общ студен водомер
Тарифа за електроенергия в селските райониТарифа за електроенергия в селските райони
Договор за водоснабдяване и управление на водитеДоговор за водоснабдяване и управление на водите
Тарифи за електроенергияТарифи за електроенергия
Двутарифни електромериДвутарифни електромери
Оценете за студена водаОценете за студена вода
» » Тарифи за вода
© 2021 BggeHat.com