Оценете за студена вода

Предлагаме Ви да се запознаете с информацията за тарифите за водоснабдяване на територията на руския регион. Разгледайте разходите за водоснабдяване, тарифи за консумативна вода. И също така и законодателните актове, които регулират правилата за водоснабдяване от управляващите организации до жилищните сгради.

Тарифи за доставка на студена вода в град Краснодар

Студено водоснабдяванеЕдин кубичен метър вода в град Краснодар е под контрола на един естествен монополист, който работи в тази област. Този воден канал на Краснодар (регулирана система Rosvodokanalom-Krasnodar).

Тази организационна структура се намира в къщата на 122-рата, която се намира на улица Kalyaeva. Ако проверявате с официалната статистика, можете да намерите интересна информация за факта, че Краснодар Водоканал обслужва повече от седемстотин хиляди физически и осем хиляди юридически лица.

Компанията доставя около 85 милиона кубически метра вода през цялата година чрез водопроводни мрежи с обща дължина една хиляда двеста и петдесет и осем километра. На територията на целия регион има до тридесет различни клона на дружеството, ангажирани с доставката на питейна вода.

Техните данни проценти са различни от тези, изброени по-долу, но общият брой на организации са участвали в експлоатация, както и лица, е до голяма степен по-малки клиенти Краснодар Vodokanal. В това отношение, разбира се, няма да ги докоснем в този материал.

Тарифи за водоснабдяване в град Краснодар

Почти всеки, който живее на територията на Краснодар, използва един тарифа за водоснабдяване. Наскоро един кубически метър питейна течност (студено) в град Краснодар върху неговата цена е двадесет и осем рубли и осем стотинки от данъка върху добавената стойност, изхвърляне на водата на един кубичен метър ще бъде на цена от седемнадесет рубли и двадесет и шест цента от данък върху добавената стойност от данък добавена стойност. Студена вода

Цената е приблизително два пъти по-висока от разходите по изплащане на водата, отколкото, да речем, в района на Саратов, но ако се извършва сравнителен описание на нивата на доходите на хората и в двата града, както и нивото на жизнения минимум, а след това може да откриете, че на територията Краснодар има по-благоприятно положение , отколкото на други места.

Актове, регулиращи тарифите за водоснабдяване

Цени за предоставяне на централните услуги като водоснабдяване в град Краснодар са регламентирани с Наредба на общинския вида образование приложение на осемнайсети декември две хиляди и четиринадесета година под номер девет хиляди петстотин седемдесет и пет.

Този документ е предназначен за създаването на тарифите за две хиляди петнадесетата година в домове и апартаменти за настаняване, за студено водоснабдяване, както и отклоняването на профила на водните ресурси "Краснодар Vodokanal".



Ако се вгледате в ситуацията през месец април тази година, можем да кажем, че промяната на тарифите не се случи, но преизчисляване на цената за един кубичен метър вода в района на Краснодар може да се извършва по искане на монополна организация, както и създаването на хармонизация на конкретен проблем с града администрация. Изчисляване на тарифите за студена вода

В повечето случаи основната функционираща сила, която е свързана с въпроса за увеличаване на тарифите, инсталирани на консумативни течности, е процесът на инфлация.

Тарифи за водата в района на Саратов

Тарифите, които са определени за предоставяне на комунални услуги (вода) от Saratov Vodokanal обикновено са подписани две години напред. Такава ситуация може да се посочи, че самата агенция е напълно способен да се планира на темпа на нарастване на разходите за услугите си, като се вземат под внимание нивото на инфлацията, както и да предложи приблизителна представа за възможността за дългосрочна перспектива.

Водоснабдителният център в град Саратов представлява голяма монополна организация. На територията на града работи в областта на водоснабдяването, както и водоснабдяването на жителите, които са свързани с централна градска мрежа.

Повече се препоръчва да се отбележи важният факт, че собствените тарифни такси за потреблението на вода в град Саратов в периода от 2011 до 2016 е нараснал значително с цената на четиринадесет рубли седем цента на един кубически метър питейна студени течности до деветнадесет рубли седемдесет и три цента, малко по-малко тридесет процента.

Индикаторът на дадена вода е доста умерен в случай, че се прави сравнение с всеки индикатор за средата в цялата страна. Например един кубичен метър студена вода в Калининград трябва да струва тридесет и една рубли и пет копейки на цена.

В класическата версия през лятото цената на един кубичен метър течност е намалена до голяма степен. Тарифите на Водоканал в Саратов, които са пуснати на водоснабдяване, както и обезвреждането на вода на този етап, са както следва:

Град Саратов: тарифи за водоснабдяване

  • Студена питейна вода - цената на услугата е деветнадесет рубли седемдесет и три копейки на един кубичен метър.
  • Студена техническа вода - цената на услугата е осемнадесет рубли двадесет и четири копейки на един кубичен метър.
  • Службата за отвеждане на водата, както и пречистването на канализацията, струва девет рубли осемдесет и девет копейки на един кубичен метър.

Регион Ленинград: увеличение на тарифите за вода

Студен водомерНа 22/05/2015 региона Ленинград действа правителствен указ на 12.05.2015 под номер сто петдесет и четири, повишаване на съотношението в съответствие със стандартите, установени за воден поток от топли и студени, а също и в съответствие с нормата на отпадъчни води, ако хората не използват никакви потребителски имена устройства.

В този сценарий, от 01.06.2015 г. до 31.12.2015 г. коефициентът на възходящ тип достига 1.2, т.е. пълният процент ще се увеличи с двадесет процента. В периода от 01.01.2016 г. до 30.06.2016 г. този коефициент ще бъде 1.4. И в бъдеще ще се увеличи с малък процент.

Коефициентите от същия вид, които са свързани към системата за водоснабдяване трябва да се приема на основната спецификация, свързана с нуждите за потребление на колективния характер, ако няма обща счетоводна система на дебита се използва от общинските служби. И все пак, точно същата система трябва да действа във връзка с индивидуални жилищни сгради, които се намират на територията на поземления имот със стопански постройки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за водоснабдяване и изхвърляне на водаПравила за водоснабдяване и изхвърляне на вода
Закон за водоснабдяването и канализациятаЗакон за водоснабдяването и канализацията
Изсипете гореща водаИзсипете гореща вода
Полагане на външни водоснабдителни мрежиПолагане на външни водоснабдителни мрежи
Водоснабдяване на апартаментаВодоснабдяване на апартамента
Как да платите за вода без броячКак да платите за вода без брояч
Стандарти за топла водаСтандарти за топла вода
Договор за водоснабдяване и управление на водитеДоговор за водоснабдяване и управление на водите
Тарифи за електроенергияТарифи за електроенергия
Двутарифни електромериДвутарифни електромери
» » Оценете за студена вода
© 2021 BggeHat.com