Как да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на Украйна

Собственикът на земята, който реши да си построи къща върху него лично и не трябва да го изгради необходимата сума пари, която не се отчайвайте, можете просто да заемат пари, за да си построи къща в някоя банкова институция. Въпреки това, за да се получат кредитни улеснения в банките на Украйна при най-благоприятни условия, е необходимо да се вземат предвид ключови параметри, които не могат да бъдат избрани без подробен анализ. И също така си струва да погледнете на новините на банките на Украйна, където сред постоянно съвпадение на акции на банките на Украйна можете да намерите правилния за вашите нужди.

Съвети, необходими за получаване на заем

Във финансовите институции, можете да направите заеми в различни видове чуждестранни валути, като долари или евро, както и в националната гривна. В този случай е необходимо да се вземе предвид валутата, в която заемополучателят получава заплата или в който получава основния доход.

Лихвеният процент директно зависи от валутата, в която е издаден заемът. Средната цена за заем за изграждане на къща е около 15 в гривна, 13 в долари и около 11 в евро. Наред със стойността на лихвата е необходимо да се вземе предвид и наличието на комисионни такси.

Поискване на кредитополучателя депозит преди издаването на заем, банките на Украйна, като по този начин се застраховат срещу загуба на пари. Като ипотека може да бъде всяко недвижимо имущество, собственост на кредитополучателя, или много недовършеното строителство заедно със земята. В последния случай най-важното е неговото местоположение и площ, както и възможността за обобщаване на комуникациите и наличието на транспортна и социална инфраструктура в района.

Кредитите се издават като цяло едновременно и като малки траншове. Ако отворите кредитна линия, ще трябва да направите официална заявка преди всяко плащане. Освен това на банката може да бъде начислена допълнителна такса за всеки от прехвърлените траншове.



След получаване на цялата сума на кредита в ръка, можете да вземете определена част от него, която в момента не е необходимо, да се постави на краткосрочен депозит при лихва, благодарение на която ще бъде възможно за известно време за обслужване на заема. Трябва да се има предвид, че максималните средства, които могат да бъдат предоставени от банките на Украйна за финансиране на строителството ще бъде в размер на 80 от стойността си. Естествено, кредитополучателят трябва да разполага със собствени средства в размер на 20.

Има възможност за връщане на кредитните средства по два начина - анюитетни и диференцирани. В случая на анюитетния метод, дългът се изплаща на равни вноски през целия срок на заема. По диференциран начин изплащането на заемните средства зависи от размера на частта от заема, която трябва да бъде изплатена, в резултат на което възниква пропорционално намаление на част от дълга и с него се намаляват лихвените плащания. И двата метода включват месечно намаление на кредитния орган и изплащане на лихва.

По принцип, украински банки се отпускат заеми за изграждането на вила за период от 15 до 30 години. Често банковите институции предвиждат големи глоби в случай на предсрочно погасяване на заема.

Необходимо е също така да се има предвид, че при регистрацията на заем задължително условие за получаването му в банкова институция ще бъде неговата застраховка, която ще бъде извършена за сметка на кредитополучателя.

Сред документите, които задължително трябва да бъдат предоставени за регистрация на заем, задължително трябва да има сертификат за стабилен доход. Заедно с това някои банки при разглеждането на молба за заем често вземат предвид общите доходи на всички членове на семейството, както и всички други възможни източници на доход.

Преди да вземете решение, е много важно да разгледате няколко предложения от различни кредитни институции и да изберете заем с най-благоприятни условия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплително оборудване и климатична техникаОтоплително оборудване и климатична техника
Укрепване на брега на езерото без използване на тежко оборудванеУкрепване на брега на езерото без използване на тежко оборудване
220 Волта за вашия дом220 Волта за вашия дом
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
Как да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаментиКак да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаменти
Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?
Как да изберем мотоблокКак да изберем мотоблок
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Ремонт на апартамент на кредит?Ремонт на апартамент на кредит?
Как да отворите съвети за строителна фирмаКак да отворите съвети за строителна фирма
» » Как да вземем заем за изграждане на къща в бреговете на Украйна
© 2021 BggeHat.com