220 Волта за вашия дом

Магазин 220volt.net.ua - онлайн магазин, специализиран в продажбата на битови и промишлени регулатори на напрежение, генератори, заваръчно оборудване и зарядни устройства, съществуващи от 2009 г. насам. Ако искате да си купите заваряване инвертор в онлайн магазина, най-доброто решение е да посетите 220volt.net.ua, изберете раздела "Заваряване" и изберете желания инвертор, който отговаря на вашите искания цена, както и изисквания за качеството на стоките. Сайтът има филтър за страната производител, която дава възможност да се сортира инверторите, представени на сайта, не само по цени или критерии за наличност. В дясната колона има филтър непосредствено под оторизиращия блок на потребителя. С цел, например, да си купи заваряване производител инвертор от Украйна, ще трябва да въведете в полето за търсене на интернет страницата на думата "заваряване инвертор" и изберете страната, "Украйна", а след това да определи позицията, и количеството на стоките. Доставката се извършва навсякъде в Украйна, плащането се извършва по сметка или чрез авансово плащане чрез банката.

Инверторите в Днепропетровск са бързи и лесни.
Трябва да си купите заваръчен инвертор в Днепропетровск на най-добрата цена? С помощта на магазина 220volt.net.ua той е два пъти по-изгоден и сто пъти по-удобен, отколкото в магазина. продажбата на магазин 220volt.net.ua и доставката на инверторите се извършва в съответствие с европейските стандарти: можете да получите поръчката си по всяко удобно за Вас време и място, като се използва по куриер или да вземете Pickup от офиса на компанията, а и двата метода са напълно безплатни.



Заваръчни инвертори Kende - винаги под ръка!
Заваръчният инвертор Kende, който се произвежда от Китай, е популярен. Инверторите Kende разпределят електрическия ток от 10 А до 280 А. Тези заваръчни машини са малки по размер, удобни за транспортиране. В комплекта със самата апаратура има държател за електрод, чук, четка за шлака и държател за теглото. Този заваръчен инвертор работи при постоянен ток. За заваряване със заваръчен инвертор Kende са подходящи електроди с диаметри от 1.6 mm до 5 mm. Напрежението на празен ход е 75V, работният ход е 230V. Класът на защита и консумацията на мощност варират в зависимост от модела. На устройството можем да видим такива бутони: индикатор за захранване, управление на заваръчната мощност, превключвател за включване / изключване за защита от прегряване, преобразуване на текущия инвертор. С машината за заваряване Kende се извършва ръчно дъгова заварка.

Инвертори за заваряване Atom не се страхува от падания и прах.
Също популярен е заваръчният инвертор Atom, който регулира заваръчния ток от 20А до 180А. Тялото е изработено от висококачествен метал и е покрито с двоен слой лак, което осигурява здравина, устойчивост на удар и защита от прах, постъпващ във вътрешността на инвертора. На корпуса можете да видите индикаторите за включване на защитата срещу прегряване и индикаторите за захранване. Инверторните платки се произвеждат по индустриален начин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покрити заваръчни електродиПокрити заваръчни електроди
Оборудване за заваряванеОборудване за заваряване
За сортовете на съвременните заваръчни материалиЗа сортовете на съвременните заваръчни материали
Рефлекс на разширителните танкове и друго оборудване на тантуаРефлекс на разширителните танкове и друго оборудване на тантуа
Водопровод в Екатеринбург в онлайн магазина в банятаВодопровод в Екатеринбург в онлайн магазина в банята
Занаяти от метал със собствени ръце с помощта на заваряванеЗанаяти от метал със собствени ръце с помощта на заваряване
Благоприятна покупка на бензин и електрически инструменти в магазина на хипелектроБлагоприятна покупка на бензин и електрически инструменти в магазина на хипелектро
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Незадължително при конструирането на заваръчни машиниНезадължително при конструирането на заваръчни машини
Надежден и компактен котел в магазина SanitaryhausНадежден и компактен котел в магазина Sanitaryhaus
» » 220 Волта за вашия дом
© 2021 BggeHat.com