Как да изберем мотоблок

В живота ни много асистенти в домакинството са се установили здраво и надеждно, но има асистент, когото си спомняме, когато дойде време да работим на собствената си земя. Този мотоблок е незаменим и надежден асистент, който спестява време и здраве. Понастоящем изборът на моторни блокове е широко представен на пазара, доста продукти на чуждестранни и руски производители и не винаги е лесно да се реши този проблем. Тази статия ще ви помогне при избора на мотоблок в съответствие с вашите изисквания и задачи. Motoblok - самоходна техника, механичен тип селскостопанска техника. Оран, бране, култивиране, опекане на почвата, транспортиране на товари - това е непълен списък на възможностите за използване на мотоблок.

Изборът на мотоблок, като се има предвид силата. Владетелят на мощностите на съвременните моторни блокове се намира в границите 3,5л.с-15 л.с. И ако имаме нужда от мотоблок за малък парцел в страната или в градината, ще е достатъчно да закупим агрегат с капацитет от 3,5 л. До 6 литра. Когато много земя с голяма площ и очакваният интензитет на използване на моторния блок е по-висока, трябва да закупите по-мощна единица от 6.5 к.с. и по-висока. Можете да си купите мотоблокове в Украйна на достъпна цена. На сайта trudovik.com.ua ще намерите по-подробна информация за това как можете да си купите мотоблокове в Украйна.



Какво се крие зад трактора дизел или бензин: Бензин мотоблок най-добрият вариант за дребните земеделски производители или домакинства, те се различават малко от капацитета да 3,5l.s 7l.s, поне до 9l.s. По-сериозен техника - дизелов моторни блокове с капацитет до 15l.s. Ресурсът на работа на подобни моторни блокове е много по-голям в сравнение с бензиновите единици. Тези моторни блокове са подходящи за големи ферми с постоянно натоварване. фактор Парцел в избора на мотокултиватор: мотофрези мощност от 3,5l.s да 6l.s е добър избор за малки пространства, до 50 дка. Средна мощност мотокултиватори от 6l.s да 9l.s подходящи за използване в области от 50-100 дка. И в продължение на повече от един хектар земя е по-изгодно да се избере с крачен мощност от 9l.s да 15l.s.

Чия-добрият мотоблок: Вземане на решение за покупка на крачен, хората се чудят точно какъв производител мотофрези произвежда висококачествени продукти. Разбира се, при избора на мотокултиватор трябва да се разгледа сериозно и да се възползва от съветите които вече са предприети носителите на място мотофрези лично или чрез четене коментари в интернет. Ние препоръчваме да се обърне внимание на овчарите Celina компании Bison, Поздравете, Нева, както на фирмите, които са спечелили добра репутация с широка мрежа от центрове за услуги и наличието на резервни части.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как и какво да копаем изкопа?Как и какво да копаем изкопа?
Как да затегнете купчините с мотор?Как да затегнете купчините с мотор?
Домашен мотоблок от моста от собствените ръце на ДжигулиДомашен мотоблок от моста от собствените ръце на Джигули
Изкопаване на картофена машина за моторния блок със собствените си ръцеИзкопаване на картофена машина за моторния блок със собствените си ръце
Оборудване за производство на пеноблоковеОборудване за производство на пеноблокове
Как да изберем мини товарачКак да изберем мини товарач
Кръстосани молекулни характеристики и условия на работаКръстосани молекулни характеристики и условия на работа
Приложение и избор на асфалтов разпръсквачПриложение и избор на асфалтов разпръсквач
Самосвал и площта му на използванеСамосвал и площта му на използване
Хидравлична тролей предимства при използванеХидравлична тролей предимства при използване
» » Как да изберем мотоблок
© 2021 BggeHat.com