Кръстосани молекулни характеристики и условия на работа

Фото култиватор МолКултиваторите за жителите на частния сектор са просто незаменимо нещо в домакинството. Да, и летните жители често не изглеждат твърде мощни и не скъпи модели. Култивирач на мол

ще бъде отличен избор за тези и за останалите. Достатъчно мощен, с нисък разход на гориво и висока мощност, ще бъде с вкуса на всяка чанта. В допълнение, местното производство осигурява на производителя части и прикачени файлове, които не е необходимо да се търсят и поръчват дълго време.

Култиватор на мол - технически спецификации

Фото култиватор МолКултиваторът е оборудван с бензинов двигател с обем 60 см3. Мощността на това звено е 2,6 конски сили, което е достатъчно, както за оране на предварително култивирана площадка, така и за отглеждане на девствена земя.

Разбира се, не можете да орежете хектар насаждения с такова устройство, но за обикновена градина в частния сектор, това е напълно подходящо. В допълнение, предимството на този култиватор в неговата относителна лекота. Теглото му е само 43 килограма. Обемът на бензиновия резервоар на култиватора е 1,8 литра. С гарантирано ниско потребление на този капацитет е достатъчно за дълго време.

Стартирането на устройството е ръчно, стартерът не може да се свали. Охлаждането на въздуха на двигателя на култиватора е принудено. Маслото влиза в системата заедно с горивото, излива се в съотношение 1:20 по отношение на бензина.

Предаването на въртящия момент се осъществява чрез задвижване на ремъка. Дръжката за хващане, по време на движението на плуга, трябва да се опъне, тъй като затяга трансмисионния ремък, предотвратявайки му да се подхлъзне.



В комплекта на плуга са разположени четири малки фрези и четири фрези за оран. Също така колелата за умиране. Още в оригиналния комплект плугове Mole е мултифункционален асистент на имението.

Култиваторът е оборудван с колела, за удобно транспортиране по пътища и асфалт. Можете също така да закупите количка за мотоблок. Той е снабден с приставка за задната част на устройството.

Освен това можете да закупите прикачени файлове за изкопаване на картофи, заглушаване и премахване на плевели. С помощта на плуг можете да косите тревата, като направите запаси за зимата за говеда. Моторните култиватори често се използват за изпомпване на вода. В този случай помпата е свързана към мотора мотор. Широчината на култиваторната линия зависи от приложеното оборудване.

Експлоатация на моряка на култиватора

Работа на култиватора на молПри работа с култиватор е необходимо да повдигнете колелата. Дълбочината на оране се регулира от отварящото устройство и чрез натискане на волана на лоста. Същата дълбочина зависи от замърсяването на работната площ. Трябва да се помни, че за лечението на цели е по-добре да се използват само вътрешни ножове. Но за да работите върху мека, добре поддържана почва, по-добре е да закупите допълнителен комплект мелници. С набор от шест фрези, култиваторът не се впуска в почвата, което не отразява производителността на оран.

Добавете масло към култиватора с всяко зареждане с гориво в посочените по-горе пропорции.
По време на работа, за нормална работа, е необходимо периодично да почиствате режещите инструменти. Това е особено важно при работа с влажна почва и с почви, пълни с плевели.

Едно от "тънките" места на всички моторни култиватори е съединителният кабел. Внимавайте за неговата цялост и промяна в износването. Молето не работи с осем мелници. За неговото изпълнение това е твърде голямо натоварване. Носете култиватора Mole, след като закупите количка, можете да заредите до 200 кг.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отопление на гаража с топлинен пистолет с финност на избор и работаОтопление на гаража с топлинен пистолет с финност на избор и работа
Разход на газ без метриРазход на газ без метри
Едноканален газов котел baxiЕдноканален газов котел baxi
Производство на отоплителни котлиПроизводство на отоплителни котли
Тръбни нагревателни радиаториТръбни нагревателни радиатори
Дълбок вибратор за бетонДълбок вибратор за бетон
Септична евасток биоСептична евасток био
Избор на газов котелИзбор на газов котел
Предимства и характеристики на дизеловите генераториПредимства и характеристики на дизеловите генератори
Видове дърводелциВидове дърводелци
» » Кръстосани молекулни характеристики и условия на работа
© 2021 BggeHat.com