Лайм

В момента бетонът е най-популярният строителен материал, използван в Русия. Активно се използва при създаването и възстановяването на автомобилни мостове, подове в промишлени помещения, търговски центрове, затворени паркинги и много други обекти. Трайността и надеждността на покритията са най-важните характеристики. Тяхното правилно ниво се осигурява чрез висококачествена обработка на бетонната основа.

Машината за шлайфане се използва в следните случаи: за уплътняване на бетон, за изглаждане на повърхността, за отстраняване на излишната влага от бетон, както и за фугиране на сухи смеси. Това оборудване се нарича гладка машина.

Устройството осигурява изглаждане на изпъкналите части, отстраняване на повърхностните неравности, както и отстраняване на удари, пукнатини и други дефекти. След третирането на мивката, може да се извърши почти всяка работа с подово покритие.

За успешното изпълнение на фугирането бетонът трябва да е влажен. Друго приложение на гланциращи машини е прилагането на усилващ слой от определен материал.

Всяко оборудване от този клас може да бъде разделено на три вида:

- Kromochnik са ръчни мистрия с малък диаметър.



- Ръчна едно роторна машина.

- Самоходен двуточен хеликоптер.

В зависимост от вида на двигателя има два вида автомобили: електрически и бензинови. Предимството на бензинов двигател е мощност. Това е порядък по-голям от този на аналога. Въпреки това, в помещение с лоша вентилация си струва да се даде предимство на оборудването с електродвигател, за да се избегнат последиците от изпусканията на работника.

Сега има огромно количество машини от различни модели и модификации. Изборът на конкретно устройство зависи от специфичните условия на работа. Малък парапет за едно лице може да се справи с малка площ, а за промишлени работи е необходимо да се закупи самоходно двутръбно устройство.

Независимо от типа мистрия, работният процес е разделен на 2 части. На първия етап повърхността е изложена на дисковете с мистрия, които отстраняват големи неравности от покритието. Вторият етап е обработката от специализирани ножове (наречени също остриета), които произвеждат по-деликатна работа по изглаждане.

При завършване на машината за изглаждане повърхността става възможно най-гладка и гладка, което прави възможно извършването на по-нататъшна работа върху покритието.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Втвърдител за сортовете на подовите настилки и инструкции за нанасяне на материалаВтвърдител за сортовете на подовите настилки и инструкции за нанасяне на материала
Ремонт на бетонни подовеРемонт на бетонни подове
Процедурата за полиране на бетон и подовите шлифовъчни машини е защо е необходима трудоемка…Процедурата за полиране на бетон и подовите шлифовъчни машини е защо е необходима трудоемка…
Универсален функция за монтаж на фундамент и инсталиранеУниверсален функция за монтаж на фундамент и инсталиране
Бетонни подове и стилистични елементиБетонни подове и стилистични елементи
Избор на шлифовъчна машина за бетонИзбор на шлифовъчна машина за бетон
Технология на смилане на бетонТехнология на смилане на бетон
Характеристики и качествени характеристики на бетона m300Характеристики и качествени характеристики на бетона m300
Основните предимства на полимерните и самонивелиращи се подовеОсновните предимства на полимерните и самонивелиращи се подове
Отстраняване на почвата от строителната площадкаОтстраняване на почвата от строителната площадка
© 2021 BggeHat.com