Основните предимства на полимерните и самонивелиращи се подове

Основните предимства на полимерните и самонивелиращи се подове

Понастоящем полимерните и саморазливни подове са много популярни. Това е отлично решение за покриване на бетонни подове. Благодарение на проникването на полимерната почва (използвана в устройството на насипния под) в бетоновите пори бетонната повърхност е подсилена и не съдържа прах. Технологията на подовата настилка е висококачествена защита с декоративни свойства, която осигурява устойчивост на износване на бетонния под.

Предимства на полимерните самонивелиращи се подове

  1. Устойчивост на удар и висока устойчивост на износване. Поради това тази технология на подовото устройство има дълъг живот от 20 до 40 години.
  2. Благодарение на добрата адхезия, полимерният пълнежен под прилепва добре към почти всяка повърхност. Тя може да бъде метал, дърво, бетон, пластмаса и други видове бази.
  3. Висока устойчивост на химикали, детергенти, алкали и соли.
  4. Благодарение на херметичната и химическа устойчивост, подът има хигиенни свойства и предпазва бетонния под от гъби, плесени и бактерии. Можете да почистите с всеки препарат, който е много удобен.
  5. Високи декоративни свойства на тези видове подове. Това дава възможност да изберете блясъка на покритието, да смесите няколко цвята, да направите някакъв шаблон или орнамент.


Всички горни предимства на самонивелиращите се подове дават възможност да се определи техният обхват на приложение. На места, където се нуждаете от чистота и хигиена, сложен и интересен украшение, лекота на почистване, идеално прилягате на пода. Тази технология често се използва в зали, коридори, паркинги, складове, магазини, лобита, магазини, развлекателни и спортни центрове, административни и жилищни сгради. Приложното поле на пода е доста широко.

Основното и много важно предимство на насипни полимерни подове е простотата на инсталацията му, тъй като този процес не изисква скъпи и сложни инструменти. За правилното изпълнение на този процес трябва да сте внимателни и точни и трябва да следвате технологията на подложката, инструкциите и всички препоръки. За нанасяне на подложката е само когато бетонната основа е напълно суха. В технологията на насипни етаж е решаващ момент, това е изпълнението на базовата топка. С помощта на това се определя качеството и вида на бъдещата подова повърхност.

Е, ако се интересувате от всичко за козметичен ремонт на апартаменти - посетете сайта remontprestizh.ru. Само там ще научите за всички възможности и възможности за козметични ремонти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производствени характеристики и устройство на течни подовеПроизводствени характеристики и устройство на течни подове
Какво може да бъде полимерна подова настилка за класификация на покритиятаКакво може да бъде полимерна подова настилка за класификация на покритията
Модерни полиуретанови самонивелиращи се подове и приложенияМодерни полиуретанови самонивелиращи се подове и приложения
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Боядисване на бетонни подовеБоядисване на бетонни подове
Епоксидни настилки в насипни епоксидни подови настилки - технология за полаганеЕпоксидни настилки в насипни епоксидни подови настилки - технология за полагане
Как да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за подаКак да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за пода
Боя за бетонни подове в гаражни цени и спецификацииБоя за бетонни подове в гаражни цени и спецификации
Предимства на полимерни настилкиПредимства на полимерни настилки
Самонивелиращи се подове идеално плоска повърхностСамонивелиращи се подове идеално плоска повърхност
» » Основните предимства на полимерните и самонивелиращи се подове
© 2021 BggeHat.com