Самонивелиращи се подове

Самонивелиращи се подове

Пълненето на триизмерни етажи има много предимства в сравнение с други видове подови настилки. Те могат да трансформират всяка стая, да й дадат личност, уникалност, да я направят стилен и привлекателен.

Полимерните подове имат висока якост, надеждност и стабилност. Те са достатъчно устойчиви на механични фактори, ултравиолетови лъчения, натоварвания и абразия. Дори при продължително излагане на неблагоприятни фактори подовете не губят своя блясък, цвят и гладкост.

Самонивелиращите се подове могат да се нарекат екологично чисти. По своята структура те са подобни на камък и не излъчват опасни вещества по време на работа. Много е лесно да се грижиш за тези полове. Те нямат пори, фуги и пукнатини не се срещат в други подови настилки. Почистването може да се извърши дори и с помощта на разяждащи вещества. Разлятата вода за дълго време няма влияние върху покритието.

Сред минусите трябва да се отбележи, че е трудно разглобяване и висока цена на полимерното покритие.



Запълването на триизмерни подове е многопластова конструкция, състояща се от:

  • Основният тънък слой, който се основава на епоксидна смола. Този слой подготвя и подравнява пода.
  • Слой, представляван от специален филм или фотографска хартия с отпечатан модел. На този етап можете да прилагате всякакви техники за декориране, например монети, искри, боядисани семена.
  • Слой от прозрачен полимер, състоящ се от два компонента - втвърдител и сгъстител. Това всъщност представлява подова настилка, която има такава здравина и издръжливост.
  • Нанасянето на специален защитен лак, който постига твърдост на покритието и неговата устойчивост на драскотини и механични фактори.

Можете да нанесете полимерно триизмерно покритие в малки помещения, като бани или кухни, докато визуално увеличават пространството. Също така е възможно да ги използвате, за да иммитирате дърво или камък, като подчертавате необходимите детайли и скривате недостатъците. Важен фактор е фактът, че при декорирането на корицата е възможно да се използват не само фото тапети, но и снимки, което позволява да се постигне 100 уникалност на покритието.

Приложете 3D подове за интериорен дизайн в стила на класицизма, високите технологии и абстракционизма.

Е, ако се интересувате от изграждането на бързо развиващи се сгради - посетете сайта joriside.ru. Само там ще откриете всичко, свързано с изграждането на такива сгради и техните характеристики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Ноу-хау на нашето времеНоу-хау на нашето време
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Боя за бетонни подове в гаражни цени и спецификацииБоя за бетонни подове в гаражни цени и спецификации
Предимства на полимерни настилкиПредимства на полимерни настилки
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
Самонивелиращи се подове идеално плоска повърхностСамонивелиращи се подове идеално плоска повърхност
Самонивелиращи се подове Характеристики на работатаСамонивелиращи се подове Характеристики на работата
Ламинатни и ламинатни видовеЛаминатни и ламинатни видове
» » Самонивелиращи се подове
© 2021 BggeHat.com