Полимерно покритие на пода

Класификацията на полимерната настилка се извършва с такива характеристики: дебелината на подовата настилка, степента на пълнене и свързващото вещество.

Етаноните от епоксидна смола и на основата на еластомерни полиуретани се използват като свързващи материали. Първият вид на това подово покритие се препоръчва да се използва в помещения със силно механично натоварване и висока степен на влияние на различни течности, включително агресивни. Вторият тип подови настилки е подходящ за стаи с постоянна вибрация или подвижност на пода, както и за тежък абразивен товар.

Дебелината на полимерния подова настилка и степента на пълнене се изолира: тънкослойна дебелина настилка до 0,5 мм полимерен настилка до 5 мм дебелина и степента на запълване с тегло до 50 protsentov- силно попълнено полимер настилка 8 mm, но не повече от 20 mm, и степента на пълнеж по маса до 90%.

Полимерната подова настилка се състои от два или повече слоя. Трябва да се отбележи, че колкото повече пластове, толкова по-естетично изглежда покритието. Mount или излива смола настилка - задача, не е твърде трудно, тъй като това покритие е перфектно разпространи, samovyravnivayas и образуване на гладка повърхност без никакви шевове, вдлъбнатини, пукнатини или пори. Подът има високи експлоатационни и защитни характеристики.



Поради факта, че полимерният под няма пукнатини и шевове, покритието на пълнежа има висока степен на хигиена, както и защита срещу унищожаването на главното, бетоново покритие от влага и патогенни микроорганизми. Освен това полимерните настилки са сравнително лесни за работа, те не абсорбират влагата, леко се почистват и не отделят вредни вещества.

Безспорното предимство на насипните подове е тяхната устойчивост на различни химични съединения (киселини, соли и алкали). И специалните подове от епоксидна смола са в състояние да издържат на високи химически натоварвания, като например концентрирани алкали или киселини.

Благодарение на широкия цветови обхват на това покритие, той може да се комбинира с всеки интериорен дизайн във всякакви помещения, от апартаменти до офиси.

Правилно подбраните и нанесени полимерни покрития ще продължат 15 години или повече.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво може да бъде полимерна подова настилка за класификация на покритиятаКакво може да бъде полимерна подова настилка за класификация на покритията
Как да направите насипно състояние - инструкции стъпка по стъпка!Как да направите насипно състояние - инструкции стъпка по стъпка!
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Смесване на подаСмесване на пода
Попълване на пода със собствени ръце - подготовка за изливане на пода 3dПопълване на пода със собствени ръце - подготовка за изливане на пода 3d
Топло подово отоплениеТопло подово отопление
Епоксидни настилки в насипни епоксидни подови настилки - технология за полаганеЕпоксидни настилки в насипни епоксидни подови настилки - технология за полагане
Как правилно да изравнявате пода с саморазливна смесКак правилно да изравнявате пода с саморазливна смес
Избор на основните критерии и характеристики на виниловите плочкиИзбор на основните критерии и характеристики на виниловите плочки
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
» » Полимерно покритие на пода
© 2021 BggeHat.com