Самонивелиращи се подове Характеристики на работата

Самонивелиращи се подове. Характеристики на операцията

Съдейки по дългогодишния опит, можем да кажем, че самонивелиращите се подови настилки се доказаха добре, където се извършват различни механични товари всеки ден. Това е полимерно покритие. Той има отлични характеристики, особено по отношение на стабилността. В днешно време има няколко най-популярни варианта, а именно полимерни, промишлени, бетонни, епоксидни и полиуретанови подове. Като правило, всяка от предложените опции се прилага в определена област.

Например, индустриалните подове често се намират в производството, тъй като те са много устойчиви на оборудването, което работи там. Но същите полимерни подове са еластични, така че се нуждаят от конкретна основа. По този начин не само качеството, но и външният вид на подовата линия се подобрява и този вариант, който много световни дизайнери дават предпочитание. Струва си да се отбележи, че всеки тип под е покрит със специален защитен слой, който предпазва от проникване на прах по повърхността.

Полиуретанови саморазливни подове безспорно има много висока степен на гъвкавост, поради което те са идеални за помещения с повишена топлоизолационна способност, или където има постоянна експозиция на вибрации. Такъв под е слабо възприеман от всяко химическо въздействие и твърде висока температура. Но това се отнася до неговата стабилност и експлоатационен живот, след това това е една от най-добрите и трайни възможности. Що се отнася до епоксидните подове, те често се намират в складовете. По принцип показателите са много подобни на предишните версии, така че някои от тях са дори объркани.



Бетонният под служи като основа за всички изброени по-горе варианти. Тя обаче може да се използва и без допълнително покритие, например, може да бъде обществено или промишлено. Лесно може да се полага както на открито, така и на открито. По принцип всички видове саморазливни подове не представляват заплаха за здравето и епоксидна и полиуретанова настилка и всички имат антибактериално покритие, така че те се използват в училищата, за фабриките за производство на храни, и т.н.

Такъв етаж може много лесно да се почисти от всяко замърсяване и това се отнася за всички видове. Освен това, всеки от вариантите има водоотблъскващ слой, така че вредните бактерии не могат да влязат в структурата на материала и да го унищожат.

Е, ако се интересувате от метални врати за вили - посетете mkdm.ru. Само там ще намерите безопасни врати на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са индустриалните етажи?Какви са индустриалните етажи?
Какво може да бъде полимерна подова настилка за класификация на покритиятаКакво може да бъде полимерна подова настилка за класификация на покритията
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Как да полимерни саморазливни 3d-етажи със собствените си ръцеКак да полимерни саморазливни 3d-етажи със собствените си ръце
Смесване на подаСмесване на пода
Какво е епоксидни подови настилки, характеристики на технологиите и обхватаКакво е епоксидни подови настилки, характеристики на технологиите и обхвата
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Колко е пода сухКолко е пода сух
Боя за бетонни подове в гаражни цени и спецификацииБоя за бетонни подове в гаражни цени и спецификации
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
» » Самонивелиращи се подове Характеристики на работата
© 2021 BggeHat.com