Самонивелиращи подове 3d

Технологията на 3d етажите се появи съвсем наскоро, но за дълго време вече беше предвидима. След като специалистите произведоха прозрачни полимерни покрития, въображението им спечели много. Основното предимство на тези полове е простотата на тяхната технология.

Основното нещо на готовата повърхност е да се постави фолиото с изображението или да се създаде от малките елементи шаблон и след това да се излее отгоре със смес от прозрачен и втвърдител полимер.

Разликата между производствената технология на 3d plov

Самонивелиращи подове 3dТехнологията на декоративните течни подове е много проста, независимо от това, изисква точност и опит.

За да се възпроизведе ефектът от 3D подове върху стандартни подове, е необходимо да се разложи съответното отпечатано ламинирано изображение и да се напълни с полимерен състав.

Подовите настилки се произвеждат само с тази технология, но има насипни подове, изработени от други материали. Съставният елемент може да бъде гипс, цимент и т.н. Тези смеси също се пълнят с повърхности с наличие на различни модели с различни комбинации от цветове и цветове.

Тези саморазливни подове в 3D формат са направени само от прозрачен слой и специален филм с малки детайли или голям образ. Ще ви разкажем малко по-късно.

В допълнение към естетиката и широк избор в дизайнерския дизайн, 3d етажи имат и други предимства. Поради своята здравина, те са херметически затворени, без прах и лесни за почистване. На практика пълната липса на натрупване на прах върху такава повърхност го прави по-използван в учебните, медицинските и предучилищните заведения.

Подът е с високо ниво на пожаробезопасност, което не води до атмосферно електричество, с висока химическа устойчивост и когато метални предмети падат върху него не искри. Този етаж е най-използван в обществени, промишлени и търговски помещения.

Цената на насипни 3D подове

По-често да се течни подови настилки в къщи и апартаменти. Като правило те са инсталирани в банята, кухнята, хола или антрето. Такива подове придават на стаята ефекта на откритото пространство, учудват рисунката ви. Този дизайн е разработен от дизайнера за всяка стая отделно. Но също така е възможно да поръчате рисунка въз основа на собствената ви скица.

Веднага има въпрос относно цената на дадения под. Когато такава технология се появи на руския строителен пазар, 1 кв. М струва $ 300.

Сега покритието струва много по-малко и постоянно пада. Но не забравяйте, че много малки фирми, понижаващи цената на тази настилка, не изпълняват качествено услугите си. Ето защо, много хора се опитват да направят тези етажи в апартаментите си със свои ръце.

Но въпреки това, цената на 3D подове над керамичните плочки е някъде 2/5 пъти, а линолеумът или ламинатът е 5/7 пъти. По-голямата част от цената на това покритие е предназначена за отпечатване на картина в 3D формат върху специален филм.

Няколко думи за някакво объркване - насипни подове от гипс

По-долу описаните видове самонивелиращи се подове не се отнасят за полимерни подове 3Б, те трябва да бъдат разграничени. Гипсови течни висококачествени подове. Такива подове са замазка и покритие на пода.



Самонивелиращи подове 3dТова покритие се изравнява като бетонна основа. Също така е груб замазка от цимент с пясък. Те се инсталират в жилищни и обществени помещения с товар не повече от 150 кг / см2.

След това можете да инсталирате линолеум, всички сортове паркет, пластмасови покрития, и дори постави килим върху себе си и така нататък. Подовете на бързо втвърдяващите се видове се подреждат мигновено и без прекъсване. Ако повърхността има голяма площ, тя е разделена на няколко карти.

По време на изпълнението на тези работи и следващите седем дни в стаята температурата трябва да бъде най-малко + 10 °. Трябва да се гледа. Че в тази стая няма течения и влажност. Подът може да се използва след 5-8 часа. Довършителното покритие може да се монтира след 7 дни.

Друг вид насипни настилки е циментът. Той също така играе ролята на замазка и изравнява основата за покритието на пода. Съставът на този етаж включва суха смес от цимент, кварцов финозърнест пясък, полимерни модифициращи добавки и минерални агрегати. Дебелината на такава замазка е 0,5-6 см.

Къде да се научим да правим 3D саморазливни подове

Ако вие, като собственик на недвижим имот, сте имали желание да инсталирате самоизравняващ се 3D етаж, тогава има няколко начина да научите тази процедура.

Първият метод е най-лесният и е да изтеглите видео или инструкции от съответните строителни обекти. Но няма гаранция за надеждността на този метод и че ще разберете изтегления материал.

Вторият начин е платен. Подобни компании организират обучителни семинари, които да ви помогнат да подредите добре етажа. Също така, тези фирми ви дават допълнителна подкрепа в случай, че тази технология е вашият бъдещ бизнес.

Видео на минута: Как се правят 3D етажи


Този семинар трябва да бъде представен под формата на следната програма:

  • Запознаване на учениците с приложеното оборудване и начините за работа с тях.
  • Запознаване с всички полимерни материали, използвани за тези подове. Трябва да се предостави информация за недостатъците на всеки вид пълнител.
  • Начини за подготовка на основата на пода.
  • Процесът на създаване на изображение и начините за неговото прилагане.
  • Технологията на инсталиране на 3d етажи.
  • Провеждане на практически упражнения в съоръженията.

Препоръки за проектиране на 3D самонивелиращи се подове

За тези, които искат да започнат собствен бизнес, те въвеждат допълнителни класове:

  • свързани с технологията на изливане на полимерни индустриални подове, 
  • свързани с икономическите и техническите аспекти на този бизнес,
  • свързани с практическия курс.

След завършване на тези курсове получавате пълен пакет документи и официален сертификат.

Съвети за бъдещи бизнесмени. Трябва да сте обучени от фирми, които ви предоставят правото да отварят офиса във вашия район. Фирмата ще Ви предостави клиенти и ще се занимава с реклама. В този случай ще имате постоянна подкрепа и съвети от специалисти.

Цената на тези семинари варира от 30-50 000 рубли. Но много компании имат отстъпки. Ако донесете още няколко души на тези курсове, тогава цената на такива курсове ще бъде една трета по-евтина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
3D самонивелиращи се подове в интериорния дизайн3D самонивелиращи се подове в интериорния дизайн
Потреблението на настилки за 1 кв. М различни фактури и точното изчислениеПотреблението на настилки за 1 кв. М различни фактури и точното изчисление
Ноу-хау на нашето времеНоу-хау на нашето време
Смесване на подаСмесване на пода
Проектирани самонивелиращи се подове 3dПроектирани самонивелиращи се подове 3d
Самонивелираща технология 3d с шаблонСамонивелираща технология 3d с шаблон
Как да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за подаКак да нанесете саморазливната смес за подробните инструкции за пода
Изберете насипно ниво в 3-тия етажИзберете насипно ниво в 3-тия етаж
Колко е пода сухКолко е пода сух
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
» » Самонивелиращи подове 3d
© 2021 BggeHat.com